INTERAMERICAN: Στηρίζει την παιδεία

Στο πλαίσιο των ποικίλων ενεργειών της για την υποστήριξη των “κοιτίδων” της παιδείας και εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες η INTERAMERICAN, με πρωτοβουλία του περιφερειακού διοικητικού κέντρου της στην Πάτρα, προσέφερε στο 4ο ΕΠΑΛ της πόλης δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών του Λυκείου.

Η παράδοση των Η/Υ πραγματοποιήθηκε από τον κ. Χρήστο Παπαχρήστου, περιφερειακό διευθυντή πωλήσεων νοτιοδυτικής Ελλάδος και την κ. Χάρι Μανιατοπούλου, διοικητικό στέλεχος της εταιρείας στην Πάτρα. Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία της INTERAMERICAN η κ. Αικατερίνη Γκίκα, διευθύντρια του Λυκείου, τόνισε την πρακτική σημασία της προσφοράς, επισημαίνοντας ότι “θα συμβάλει στη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών μάθησης και θα διευκολύνει τους μαθητές στην εκπαιδευτική διαδικασία”.

Ο κ. Παπαχρήστου, εκ μέρους της εταιρείας, υπογράμμισε το έμπρακτο ενδιαφέρον της για συνδρομή στην κάλυψη ευρύτερων αναγκών -πέραν των ασφαλιστικών- που έχουν οι τοπικές κοινωνίες ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία και συμπλήρωσε ότι η INTERAMERICAN εκφράζει την εταιρική  υπευθυνότητά της σε κάθε πεδίο κοινωνικής αναφοράς, με βάση το σχέδιο ΕΚΕ “Πράξεις Ζωής”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ