Lidl Hellas: Προληπτική Ιατρική στην Αστυπάλαια

Η Lidl Hellas ταξιδεύει με την ομάδα εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» στην Αστυπάλαια, ολοκληρώνοντας για το 2013 τον κύκλο Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής.

Με το πρόγραμμα “ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ”, η Ομάδα των  Ιατρών από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ και Ιατρών των Τριών Όπλων όλων σχεδόν των απαιτούμενων ειδικοτήτων (Παιδίατροι, Παιδοχειρουργός, Οφθαλμίατρος, Ορθοπεδικός, Οδοντίατρος, ΩΡΛ, Παρασκευαστής, Καρδιολόγος, Ακτινολόγος, Μαία, Ψυχολόγος) καθώς και νοσηλευτών,  θα επισκεφτούν το νησί των Δωδεκανήσων από τις 7 έως και 11 Νοεμβρίου 2013 παρέχοντας στους κατοίκους όλων των ηλικιών, υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, αιματολογικές εξετάσεις, εμβολιασμούς στον παιδικό πληθυσμό και ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση, σε όσους το έχουν ανάγκη.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, οι “υπηρεσίες” της Οργάνωσης παρέχονται δωρεάν και  αγκαλιάζουν με αγάπη όλες τις πληθυσμιακές ομάδες.

Παράλληλα, η Ψυχολόγος της ομάδας των εθελοντών γιατρών, θα είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών και των γονιών για συμβουλές σε θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς, της ψυχικής υγείας, και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μαθητές και έφηβοι ενώ ο Υπεύθυνος Ψυχαγωγίας θα προσφέρει στιγμές γέλιου και χαλάρωσης στους μικρούς μας φίλους.

Η Lidl στηρίζει ενεργά για ακόμη μια φορά τον κύκλο Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής και με αληθινές πράξεις προσφοράς και ευθύνης στέκεται στο κοινωνικό σύνολο αναλαμβάνοντας δράση σε καίριους τομείς της καθημερινότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ