Oracle Global Volunteer Days 2013

    Εργαζόμενοι της Oracle σε Ελλάδα και Κύπρο αφιέρωσαν χρόνο και δεξιότητες για να υποστήριξουν εθελοντικά τις δράσεις μη κερδοσκοπικών φορέων όπως οι Δρόμοι Ζωής, η Εστία, η Medasset, το Μπορούμε, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, και ο Σύνδεσμος Συγγενών Καρδιοπαθειών Εφήβων και Ενηλίκων Κύπρου κατά τη διάρκεια των Oracle Global Volunteer Days 2013, που οργανώθηκαν 5-20 Οκτωβρίου.

    Εθελοντές της Oracle στην Ελλάδα συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, βοήθησαν στην καταχώρηση δεδομένων, έτρεξαν σε αγώνα δρόμου μαζί με παιδιά με νοητική στέρηση και βοήθησαν στην προετοιμασία και το σερβίρισμα συσσιτίου για άπορους και άστεγους πολίτες. Εθελοντές της Oracle στην Κύπρο προώθησαν το πρόγραμμα πρόληψης Αιφνίδιου Θανάτου σε Νέους & Αθλητές.

    Για δέκατη τέταρτη χρονιά, το πρόγραμμα Oracle Global Volunteer Days αποτελεί μια εταιρική πρωτοβουλία που στηρίζει την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων στις τοπικές κοινωνίες.Πέρυσι, οι εργαζόμενοι της Oracle σε Ελλάδα και Κύπρο προσέφεραν περισσότερες από 300 ώρες εθελοντικής εργασίας σε δράσεις στήριξης των τοπικών κοινωνιών συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Oracle Volunteers.

    Στην Oracle, αναγνωρίζουμε τη σημασία της καλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Εταιρικές πρωτοβουλίες όπως τα  Oracle Global Volunteer Days, δίνουν την ευκαιρία στους εργαζομένους μας και τις οικογένειές τους να συνεισφέρουν ενεργά στην τοπική κοινωνία,” δήλωσε ο Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader της Oracle Ελλάς. “Είμαι υπερήφανος γιατί οι εργαζόμενοι της Oracle στην Ελλάδα και την Κύπρο υποστηρίζουν με ενθουσιασμό αυτές τις εθελοντικές πρωτοβουλίες και συνεχίζουν να αφιερώνουν χρόνο και ταλέντο για να αλλάξουν τον κόσμο μας.”

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ