Η επιτυχία του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου

Με τη συμμετοχή 31.000 δρομέων που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της διοργάνωσης και εντυπωσιακό αριθμό θεατών, πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 31ου Κλασικού Μαραθώνιου.

Η WIND επίσημος χορηγός, ονομαστικός χορηγός στους Αγώνες δρόμου των 5 & 10χλμ. και Τηλεπικοινωνιακός πάροχος του ΣΕΓΑΣ, έδωσε για 3η συνεχή χρονιά δυναμικό «παρών», τονίζοντας τις αξίες της προσπάθειας, της συμμετοχής και της αλληλεγγύης μέσα από τον αθλητισμό.

Η ομάδα της εταιρείας, η WIND Running Team ήταν και για μια ακόμη χρονιά η μεγαλύτερη ομάδα που έχει ποτέ λάβει μέρος στη διοργάνωση, ξεπερνώντας αυτή τη φορά τους 1600 δρομείς. Ανάμεσα τους 15 δημοφιλείς προσωπικότητες και συγκεκριμένα οι Εύα Αντωνοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Μαρία Κουσουνή, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Μπεκατώρου, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Νικολέτα Ράλλη, Φώτης  Σεργουλόπουλος, Εύη Φραγκάκη, Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ Ειρήνη Αϊδινή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή καθώς επίσης και η Alena Buffon, top model, παρουσιάστρια στην ιταλική τηλεόραση, σύζυγος του ιταλού εθνικού τερματοφύλακα Gianluigi Buffon.

Με την ενεργό συμμετοχή τους, όλοι μαζί έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια η «ΕΛΕΠΑΠ» για τα παιδιά με αναπηρία και η «ΦΛΟΓΑ» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Για κάθε συμμετοχή στην ομάδα της, η WIND έχει υπολογίσει να προσφέρει στους δύο φορείς 10€ για ενώ για κάθε «πρεσβευτή» το ποσό των 1000€.

Δυνατότητα, ωστόσο, να συμβάλλουν σε αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, η WIND έδωσε σε όλους τους δρομείς του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Η εταιρεία απέδωσε στα ιδρύματα 1€ για κάθε έναν από όλους τους δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την Αψίδα της, λίγο πριν τον τερματισμό. Αλλά ακόμα και όσοι δεν έτρεξαν αυτή την Κυριακή, είχαν την ευκαιρία μέσω των Social Media να συμβάλλουν στην προσπάθεια στήριξης της «ΕΛΕΠΑΠ» και της «ΦΛΟΓΑ» βάζοντας #WINDRun4All πριν από κάθε post, tweet και φωτογραφία στο Facebook, Twitter, Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ