Η International Life έτρεξε στον 31ο Μαραθώνιο

Για 2η συνεχή χρονιά, εργαζόμενοι και συνεργάτες της International Life ανταποκρίθηκαν ενεργά στο κάλεσμα της εταιρείας, και συμμετείχαν στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών στα 5 και τα 10 χλμ. με την ομάδα του Δεσμού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της International Life «Ανταπόδοση ζωής».

Κάθε συμμετοχή των εργαζομένων «μεταφράστηκε» σε €10 συνεισφοράς στο  κοινωνικό έργο του Δεσμού. Μάλιστα, εργαζόμενοι της εταιρείας στηρίζοντας πλήρως τον Δεσμό, στελέχωσαν εθελοντικά το περίπτερό του κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ATHENS CLASSIC MARATHON EXPO, παραδίδοντας στους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο τα πακέτα εγγραφής και συμμετοχής τους, και ενημερώνοντας τους επισκέπτες της Έκθεσης για την αποστολή και το έργο του Δεσμού.

Η International Life ενίσχυσε έμπρακτα το πνεύμα εθελοντισμού των εργαζομένων της που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο, επιβραβεύοντας αυτούς που τερμάτισαν πρώτοι ανάμεσα στους συνεργάτες της στα 5 και 10 χλμ με το ποσό των €1.000 & €2.000, αντίστοιχα. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να χρηματοδοτήσουν με το ποσό αυτό οποιαδήποτε κοινωνική δράση επιλέξουν μέσω του Δεσμού.

Η Πρόεδρος του Δεσμού κα Νίκη Κεραμέως εξέφρασε την χαρά της για την υποστήριξη και τη θερμή  συμμετοχή της International Life στο κοινωνικό έργο του Σωματείου: «Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές και όλους τους ανθρώπους στην International Life που παραβρέθηκαν και έτρεξαν μαζί μας στον Μαραθώνιο, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα της εταιρείας και τη στήριξή της στο έργο και τις αξίες του Δεσμού».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος δήλωσε σχετικά: «Η International Life για μια ακόμη χρονιά στηρίζει το έργο του Δεσμού μέσα από τη ενεργή συμμετοχή στον Κλασικό Μαραθώνιο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, βοηθώντας μας να δώσουμε χαρά και ελπίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ