H DHL Express στον Κλασικό Μαραθώνιο

Μένοντας πιστή στο μήνυμά της – «Μεταφέρουμε τις Αξίες του Μαραθωνίου σε Όλο τον Κόσμο» – η εταιρεία υποστήριξε τις ανάγκες logistics της διοργάνωσης και τους περίπου 30.000 δρομείς που συμμετείχαν από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στις υπηρεσίες logistics και σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, η DHL Express προσέφερε και φέτος τις υπηρεσίες της για τις ανάγκες μεταφορών υλικού για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα πριν, αλλά και κατά την ημέρα του Μαραθωνίου. 26 οχήματα της εταιρείας μετέφεραν τον εξοπλισμό και τo ρουχισμό των περισσοτέρων από 9.000 αθλητών που συμμετείχαν στο Μαραθώνιο, από την αφετηρία στο Μαραθώνα έως τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο. 20 περίπου τόνοι υλικού διακινήθηκαν με την συνδρομή 40 εργαζομένων της εταιρείας.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού. Η DHL Express συμμετείχε ενεργά, τόσο στην υποστήριξη των logistics της διοργάνωσης, όσο και με ομάδες δρομέων σε όλες τις διαδρομές», αναφέρει ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, προσθέτοντας «Τα μηνύματα και οι αξίες που μεταφέρει ο Μαραθώνιος από γενιά σε γενιά είναι πολύ σημαντικά για εμάς και είμαστε πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι οι αξίες αυτές συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία της εταιρείας μας».

Στο πλαίσιο της χορηγικής της υποστήριξης, η DHL Express είχε έντονη παρουσία στο Sponsor’s Village, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαρία να στείλουν σύντομα μηνύματα video σε φίλους τους μέσω email ή του λογαριασμού τους στο Facebook, στέλνοντας τη θετική διάθεση και την ενέργεια που συνόδευσε αυτή τη μεγάλη ημέρα για την Αθήνα και τον αθλητισμό

Η DHL running team, η ομάδα εργαζομένων, συνεργατών και πελατών της DHL, αρίθμησε φέτος περισσότερα από 150 μέλη για τις διαδρομές των 5 και 10 χλμ, αλλά και δύο συμμετοχές στον αγώνα του  Μαραθωνίου. Επίσης, για δεύτερη συνεχή χρονιά  συμμετείχε με τα χρώματα της DHL και ομάδα παιδιών από τα παιδικά χωριά SOS, στον παιδικό αγώνα 1000 μ.

Κατά τη τελετή βραβεύσεων του 31ου Μαραθωνίου της Αθήνας, ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς βράβευσε τον 1ο Ιάπωνα μαραθωνοδρόμο, κ. Inoue Takahiro.

Η στήριξη του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών αποτελεί μέρος της επίσημης διεύρυνσης της συνεργασίας της εταιρείας με τον ΣΕΓΑΣ. Η DHL Express, ως Επίσημος Χορηγός, υποστηρίζει εκτός από το Μαραθώνιο, όλα τα  Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τα Διεθνή meetings στίβου που πραγματοποιούνται από τον ΣΕΓΑΣ, συμβάλλοντας στην επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων, καλύπτοντας μεταξύ άλλων και τις ανάγκες μεταφορών σε όλους τους αγώνες, πριν και μετά την διεξαγωγή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ