Η Mondelez έτρεξε στον Μαραθώνιο

Με έντονο αίσθημα ομαδικότητας και αγωνιστικότητας, οι εργαζόμενοι της εταιρίας ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο εβδομαδιαίες προπονήσεις ειδικά προσαρμοσμένες από προπονητές του All About Running στις ανάγκες του κάθε δρομέα.

Όλη η προετοιμασία για τις συμμετοχές, τόσο στα 5 και τα 10 χιλιόμετρα όσο και στα 42 του Μαραθωνίου, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Mondelez Hellas να ανακαλύψει την χαρά της άσκησης, να γυμναστεί και να βελτιώσει την φυσική της κατάσταση. Παράλληλα, η όλη διαδικασία ενίσχυσε τόσο την ομαδικότητα και συναδελφικότητα μεταξύ των εργαζομένων, όσο και την δέσμευση να ξεπερνούμε μαζί νέες προκλήσεις.

Η συμμετοχή στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας αποτελεί μέρος των εθελοντικών δράσεων του εταιρικού προγράμματος κοινωνικής ευθύνης Από Καρδιάς, με στόχο την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Οι κοινωνικές δράσεις της Mondelez βασίζονται σε σημαντικό βαθμό στον εθελοντισμό των εργαζομένων, που προάγει τη συνεκτικότητα μεταξύ τους και την κοινωνική αλληλεγγύη, απαντώντας στις νέες ανάγκες των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ