POWERADE: Επίσημο ποτό του Μαραθωνίου

Το POWERADE, συμπληρώνοντας 10 χρόνια συνεχούς υποστήριξης στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, βρέθηκε και φέτος στο πλευρό της διοργάνωσης, καλύπτοντας τις ανάγκες ενυδάτωσης των 31,000 αθλητών που έλαβαν μέρος στους αγώνες δρόμου των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων.

Ανάμεσα στους αθλητές παρευρέθηκαν περισσότεροι από 260 εργαζόμενοι των εταιρειών του Συστήματος της   Coca-Cola, στηρίζοντας το ιδεώδες του αθλητισμού και με σκοπό να εμπνεύσουν σε όλους μας έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Οι συμμετοχές των εργαζομένων φέτος σημείωσαν νέο ρεκόρ, φέρνοντας την ομάδα του POWERADE ανάμεσα στις ομάδες με την πολυπληθέστερη συμμετοχή. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το POWERADE ετοίμασε μια σειρά από εκπλήξεις, για όλους όσοι πήραν μέρος στη μεγάλη αθλητική γιορτή.

Η live εμφάνιση της διεθνούς φήμης ομάδας κρουστών Batala Atenas στο Γυάλινο Δρομέα έδωσε τον παλμό εμψυχώνοντας τους αθλητές σε ένα κομβικό σημείο της διαδρομής, ενώ οι μασκότ του POWERADE ανέβασαν τη διάθεση δρομέων και θεατών. Ακόμη, αθλητές και κοινό είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο photo booth του POWERADE, να λάβουν αναμνηστικά δώρα και φυσικά να ενημερωθούν για τις ανάγκες ενυδάτωσης του οργανισμού τους, μέσω του επιστημονικού προγράμματος Powerade Hydration Coach.

Σημαντική ήταν η δραστηριοποίηση του POWERADE και στο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αφού η Coca-Cola Hellas σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, για 8η συνεχή χρονιά εφάρμοσαν διεθνείς πρακτικές για την προστασία του παγκόσμιου κλίματος, καθιστώντας τη διοργάνωση «φιλική προς το κλίμα του πλανήτη». Η Coca-Cola υποστήριξε και φέτος το πρόγραμμα αντιστάθμισης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, που προκλήθηκαν με την άφιξη των διεθνών αθλητών στην Ελλάδα και συνέβαλαν στη δημιουργία του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Επιπλέον,  όλοι οι συμμετέχοντες που ταξίδεψαν από τα διάφορα μέρη της Ελλάδας για να λάβουν μέρος στο Μαραθώνιο, ενημερώθηκαν για τη δυνατότητα να εγγράψουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα στο ειδικά σχεδιασμένο microsite www.athensclassicmarathon-green.gr. Έτσι, για κάθε χτύπημα που έγινε στο μετρητή από τους συμμετέχοντες, το POWERADE και η Coca-Cola Hellas χρηματοδότησαν την αντιστάθμιση 3 κιλών ισοδύναμου διοξειδίου του άνθρακα που παράχθηκε κατά τη μετακίνησή τους προς και από τη διοργάνωση.

Παράλληλα, το POWERADE σε συνεργασία με την Coca-Cola και την Coca-Cola 3Ε, συμμετείχε στην εθελοντική προσπάθεια συλλογής και ανακύκλωσης των πλαστικών μπουκαλιών που χρησιμοποίησαν οι δρομείς κατά μήκος των διαδρομών. Στόχος της ενέργειας, ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ