WIND: Στήριξη σε ΦΛΟΓΑ και ΕΛΕΠΑΠ

Τo ποσό των 60.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε μέσα από μία σειρά ενεργειών κοινωνικής προσφοράς της WIND στο πλαίσιο του 31ου Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών, μοιράστηκαν εξίσου ο σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων «ΕΛΕΠΑΠ».

Η παράδοση των δύο επιταγών από 30.000 ευρώ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κτίριο της «ΦΛΟΓΑΣ» στο Γουδί, παρουσία προέδρων και μελών των δύο φορέων, στελεχών του ΣΕΓΑΣ και της WIND και «πρεσβευτών» της WIND Running Team, που έλαβαν μέρος την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στη μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού.

Η Πρόεδρος του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» κα Μαρία Τρυφωνίδου δήλωσε: «Χαιρόμαστε πολύ που η WIND μέσω του Κλασικού Μαραθωνίου προσφέρει στα παιδιά μας που αγωνίζονται για το δικό τους μαραθώνιο της ζωής. Ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία να συνδυάσει την εξαιρετικά σημαντική αυτή διοργάνωση με την κοινωνική προσφορά. Ευχαριστούμε και όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια».

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της «ΕΛΕΠΑΠ» κα Μαριάννα Μόσχου τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη η συγκίνηση όλων μας, παιδιών, γονιών, προσωπικού, και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΕΠΑΠ, για την δεύτερη κατά σειρά δυναμική στήριξη της WIND, μέσω του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Η μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, μέσα από το «ευ αγωνίζεσθαι», πρεσβεύει και την αγάπη κα την αλληλεγγύη για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα για τα παιδιά σε ανάγκη».

Ως Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, η WIND κάλεσε δρομείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στον αγώνα για καλό σκοπό. Για κάθε μέλος της WIND Running Team που φέτος έδωσε το παρών με 1600 δρομείς, η WIND έδωσε 10€ υπέρ των δύο ιδρυμάτων ενώ προσέφερε 1.000€ εκ μέρους κάθε ενός από τους 16 πρεσβευτές της ομάδας, δημοφιλείς Έλληνες & Ελληνίδες που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της WIND να τρέξουν για τα παιδιά. Τέλος, για κάθε έναν από τους 31.000 συνολικά δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την Αψίδα Αγάπης που τοποθέτησε η WIND, η εταιρεία προσέφερε 1€ στα ιδρύματα ενώ χιλιάδες χρήστες των social media που έκαναν χρήση του #WINDRun4All σε posts, tweets και φωτογραφίες, συνέβαλλαν στην αύξηση του ποσού που η WIND πρόσφερε τελικώς στα παιδιά.

Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, που έτρεξε την Κλασική διαδρομή του Μαραθώνιου με τα χρώματα της WIND Running Team, επιφύλαξε μια ωραία έκπληξη στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ καθώς κατά την παράδοση των επιταγών, τους μαγείρεψε την παραδοσιακή marathon pasta με τον δικό του δημιουργικό τρόπο, ένα πιάτο με 42 πέννες, συμβολικό των χιλιομέτρων που διένυσε 42.195χλμ, συνοδευόμενο από μια σάλτσα με λαχανικά του Μαραθώνα.

Ευχές στα παιδιά έστειλαν και οι υπόλοιποι πρεσβευτές της ομάδας, μαζί με την υπόσχεση να τρέξουν ξανά για καλό σκοπό: Εύα Αντωνοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Μαρία Κουσουνή, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Μπεκατώρου, Νικολέτα Ράλλη, Φώτης  Σεργουλόπουλος, Εύη Φραγκάκη, Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ Ειρήνη Αϊδινή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ