Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του ξεblogάρισμα

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, στον πολυχώρο Άρδην, στην οδό Ξενοφώντος 4, στο Σύνταγμα.

Στόχος του φετινού μπαζάρ είναι η χρηματοδότηση των δημιουργικών εργαστηρίων των φυλακών, τα οποία έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους λόγω της οικονομικής κρίσης και παράλληλα να προσφέρει στις κρατούμενες και τα παιδιά τους τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης που βρίσκονται σε ανεπάρκεια.

Το διήμερο του μπαζάρ, σοι αγαπούν τα βιβλία, θα έχουν έχουν την ευκαιρία να βρουν εκατοντάδες ενδιαφέροντες τίτλους σε τιμές από 0,50 ως 5 ευρώ, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και λικέρ, τσίπουρα, βιολογικό λάδι από τη Μάνη, χειροποίητα σαπούνια και κεραλοιφές από το Πήλιο, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κεραμικά, κοσμήματα και ρούχα.

Όπως σε κάθε μπαζάρ, θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδάκια. Τα είδη στα οποία υπάρχει σημαντική έλλειψη είναι το χαρτί υγείας, τα σαμπουάν, τα μωρομάντηλα και οι τηλεκάρτες. Επίσης ανάγκη υπάρχει για πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://xeblogarisma.blogspot.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ