Το Ετήσιο Bazaar του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»

Την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ». Το Bazaar θα φιλοξενηθεί στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα», από τις 9π.μ. έως τις 8μ.μ. Στο πλαίσιο του Bazaar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, Μουσικό Πρόγραμμα από τους νέους του Ιδρύματος, στις 12 μ.μ., ενώ στις 3 μ.μ. θα συμμετάσχει και η χορωδία του μουσικού σχολείου Ιλίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν μεγάλη ποικιλία Χριστουγεννιάτικων δώρων, φτιαγμένα με μεράκι και καλαισθησία από τους νέους του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» στα Εργαστήρια Κατάρτισης, όπως και αντικείμενα που έχουν ευγενικά προσφερθεί από δωρητές που στηρίζουν το έργο του Ιδρύματος.

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 ετών λειτουργίας του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», η διακεκριμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ντόλυ Μπουκογιάννη, δημιούργησε, αποκλειστικά για τους σκοπούς του Ιδρύματος, ένα βραχιόλι από ασήμι 925ο και μαργαριτάρι γλυκού νερού, το οποίο θα διατίθεται στο φετινό Bazaar. Πηγή έμπνευσής της ήταν το φύλλο κισσού, όπως χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα και τη Βυζαντινή καλλιγραφία. Το γράμμα ‘Θ’ «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» απεικονίζεται σαν μία καρδιά, σύμβολο της ζωής και της αγάπης. Το βραχιόλι αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή Χριστουγεννιάτικου δώρου είτε από εταιρείες, είτε από το κοινό.

Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ». Το Ίδρυμα περιμένει όλους τους φίλους του να επισκεφτούν το Bazaar, ώστε να συμβάλουν στην στήριξη του έργου του.

Από την ίδρυσή του το 1963, το Ίδρυμα «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», προσφέρει τις υπηρεσίες του σε παιδιά και νέους ηλικίας 2,5 έως 30 ετών. Στις υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνονται η ειδική αγωγή και εκπαίδευση, η ειδική επαγγελματική κατάρτιση και η προώθηση στην απασχόληση και την επαγγελματική ένταξη των ατόμων αυτών. Από την αρχή της λειτουργίας του πάνω από 5.000 άτομα με ‘Ιδιαίτερες Ικανότητες’ έχουν επωφεληθεί από πρωτοπόρα και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα.  Τα προγράμματα αυτά έχουν συμβάλλει τα τελευταία χρόνια, στην πρόσληψη από εταιρείες και φορείς, 184 ατόμων με Νοητική Υστέρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ