Otis: Στήριξη στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2013, αντιπροσωπεία της Otis Ελλάδος & Κύπρου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Νάσο Μπίκα μαζί με εκπροσώπους των εργαζομένων, επισκέφτηκαν το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης και παρέδωσαν επιταγή ύψους 4.000 ευρώ για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η διοίκηση της Otis μαζί με την αντιπροσωπεία των εργαζομένων, είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν παιχνίδια, ευχές και χαμόγελα στα παιδιά. Παράλληλα, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις δραστηριότητές του Ιδρύματος, από τον κ. Μιχάλη Σουρίκα, Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ και την κ. Άννη Κατσούλη, Κοινωνική Λειτουργό των Παιδικών Χωριών SOS.

Η ενέργεια αυτή, αποτελεί μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Otis που έχει ως στόχο να συνεισφέρει στις κοινωνικές ανάγκες και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν το παιδί. Στο πρόγραμμα, ιδιαίτερα ενεργό ρόλο διαδραματίζουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία συγκέντρωσαν παιχνίδια για τα παιδιά των Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης.

«Με μεγάλη μας χαρά σήμερα προσφέρουμε αυτή τη στήριξη, συμβάλλοντας κι εμείς με τον τρόπο μας στο αναγνωρισμένο έργο του Ιδρύματος. Ελπίζουμε η στήριξη αυτή να προσφέρει στα παιδιά πολλά χαμόγελα και στιγμές χαράς, όχι μόνο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων που πλησιάζει αλλά κυρίως σε καθημερινή βάση» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Otis Ελλάδος & Κύπρου, κ. Νάσος Μπίκας. «Προτεραιότητά του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας είναι ενέργειες που αφορούν τα παιδιά. Εκείνα είναι άλλωστε το μέλλον μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά αυτή, πάντα με την πολύτιμη συνεισφορά και συμμετοχή των εργαζομένων μας, όπως συνέβη και σήμερα».

Tα Παιδικά Χωριά SOS με το πλούσιο και αναγνωρισμένο έργο τους για πολλά χρόνια, προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στα παιδιά, παρέχοντάς τους τη ζεστασιά μιας οικογένειας αλλά και όλες τις απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές για την καθημερινότητα, την εκπαίδευση και την γενικότερη πρόοδό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ