Η Λουξ σε αποστολή για 50.000 γεύματα αγάπης

Την απόφαση της Λουξ Μαρλαφέκας να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» παρουσίασε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας Πλάτων Μαρλαφέκας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του, στην Αρχιεπισκοπή.

Ο κ. Μαρλαφέκας επεσήμανε στον Μακαριώτατο ότι η εταιρία Λουξ διαπιστώνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια λόγω της κρίσης θα στηρίξει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής».

Παράλληλα η Λουξ θα επιχειρήσει να κινητοποιήσει την ελληνική κοινωνία σε μια προσπάθεια αλληλεγγύης με διαφημιστική καμπάνια στα προϊόντα της με τον τίτλο «Η Λουξ σε αποστολή».

Ο κ. Πλάτων Μαρλαφέκας χαρακτήρισε σημαντικό τον καθημερινό ανιδιοτελή αγώνα της «Αποστολής», προκειμένου, όπως είπε: “Κανένας συνάνθρωπος μας να μην βρεθεί χωρίς φαγητό, στέγη, γιατρό και φάρμακα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί μέσα από τη συνεργασία με την «Αποστολή» θα διανεμηθούν με τη δική μας συμβολή 50.000 γεύματα αγάπης στηρίζοντας αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια και ανταποδίδοντας παράλληλα έμπρακτα την εμπιστοσύνη  και αγάπη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι καταναλωτές”.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε την εταιρία Λουξ για την συμβολή της στο φιλανθρωπικό  έργο της Εκκλησίας και επεσήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο φιλανθρωπικό της έργο καθώς καθημερινά όλο και περισσότεροι εμπερίστατοι συνάνθρωποι μας αναζητούν τη βοήθεια της.

Τέλος ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική τη νέα συμμαχία που δημιουργείται στη «Αποστολή» και η οποία έχει ως αποκλειστικό στόχο την στήριξη των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ