ΣΕΕΠΕ: Χριστουγεννιάτικη δράση με τον ΔΕΣΜΟ

Ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.), εκτός από την αποστολή που έχει για την ανάπτυξη θέσεων και τη διαχείριση των θεμάτων που αφορούν στην ομαλή λειτουργία του Κλάδου, θεωρεί αυτονόητη και την ευθύνη των Εταιριών-Μελών του απέναντι στην κοινωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Εταιρίες-Μέλη του Συνδέσμου διοργάνωσαν μια κοινή εθελοντική δράση για τα Χριστούγεννα, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» (http://desmos.org).

Ο «ΔΕΣΜΟΣ» πρότεινε φορείς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το Προσωπικό όλων των Εταιριών-Μελών του Συνδέσμου συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού, τα οποία και παρέδωσε σε αυτούς. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα παραδόθηκαν στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Στρατός Σωτηρίας» από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, κ. Ι. Ψυχογυιό, ο οποίος δήλωσε: «Με την προσφορά μας αυτή, ελπίζουμε ότι συνεισφέρουμε και εμείς στην κάλυψη μέρους των αναγκών συνανθρώπων μας, που έχουν επηρεαστεί δυσμενώς από την οικονομική κρίση που πλήττει τη Χώρα μας τα τελευταία χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here