Η ημερίδα του DoitEco Project

Ημερίδα με θέμα «Η μόδα στην εποχή της Βιωσιμότητας» πραγματοποίησε το DoitEco Project.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της ημερίδας, που έλαβε χώρα στις 19 Δεκεμβρίου, ήταν και αρκετοί εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρείν, σχεδιαστές, δημοσιογράφοι και fashion bloggers οι οποίοι παρακολούθησαν τις ομιλίες ανθρώπων με δημιουργικό και καινοτόμο πνεύμα.

Η Νόπη Ρωμανίδου, Head Manager of DoitEco Project, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ενημερώνοντας για το σκοπό του και τις δράσεις του DoitEco Project και το πρώτο session ξεκίνησε με την ομιλία της Χριστίνας Αϊβαλικλή, Executive Housekeeper King George – Grande Bretagne, ενώ ακολούθησαν η Μίνα Βαλαβάνη, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Σχέσεων με τα MME για την Unilever στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παππάς, Αντιπρόεδρος της στρωματοποιίας Dimstel, η Νατάσα Πενταγιώτη, Υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας Οργάνωση Γη και ο Νίκος Βερβερίδης, Head of Aephoria.net.

Ανάμεσα στους ομιλητές της εκδήλωσης ήταν και η Στάμω Αμπατιέλου, συνιδρύτρια του οργανισμού Ecoluxe London, ο Ιωάννης Παππάς, CEO της εταιρείας Green Evolution, η κ. Κολοτούρα, συνιδρυτρια της εταιρείας Zeus & Dione αλλά και ο Κωνσταντίνος Κυρκίνης, εκπρόσωπος της εταιρίας TOMS shoes.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας άνθρωποι από διάφορους κλάδους (από τη μόδα, τα τρόφιμα αλλά και τον κλάδο της στρωματοποιϊας) ένωσαν τις “φωνές” τους και μετέφεραν ζωντανά παραδείγματα οικολογικού επιχειρείν. Στο τέλος του σεμιναρίου ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αναφορικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης της βιώσιμης καινοτομίας στην Ελλάδα ενώ στο πέρας της ο κ. Κωνσταντίνος Μελής, σχεδιαστής του οίκου μόδας Melis by Laskos, δήλωσε «..Σημασία έχει που “ρίχνουμε” το βλέμμα μας κάθε φορά, καθώς υπάρχει μεγάλος χώρος καινοτομίας και δράσης στη χώρα μας και γι’ αυτό μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι και να ελπίζουμε..».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ