Χριστουγεννιάτικη δωρεά αγάπης από τη WIND

Οι εργαζόμενοι στην WIND πραγματοποίησαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη δωρεά αγάπης που για φέτος ήταν για τα παιδιά και τους νέους με ειδικές ικανότητες, που φιλοξενούνται στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.

Η μεγάλη ανταπόκριση είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν δεκάδες κούτες με είδη άμεσης ανάγκης για τα παιδιά, αλλά και πολυάριθμα υλικά  για την υλοποίηση του χριστουγεννιάτικου Bazaar του Ιδρύματος. Επιπλέον, η εταιρεία πρόσφερε παιχνίδια και δώρα σε όλα τα παιδιά. Τη δωρεά παρέδωσε αντιπροσωπεία εργαζομένων την οποία υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά παιδιά και προσωπικό του Κέντρου Ανοιχτής Φροντίδας του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που μας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων με τα παιδιά, όχι μόνο τα δικά μας, αλλά και με όσα μας έχουν ανάγκη. Δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ. Άνθρωποι που μας χρειάζονται μπορεί να είναι πολύ κοντά μας. Για αυτό συμβολικά επιλέξαμε φέτος το  Σικιαρίδειο Ίδρυμα που βρίσκεται πολύ κοντά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της WIND».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ