ΠΑΕ Ολυμπιακός: Στήριξη στο Κέντρο «Η ΜΗΤΕΡΑ»

Στο πλαίσιο της «Ερυθρόλευκης Αγκαλιάς Αγάπης», η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έπειτα από πρωτοβουλία της Σχολής Ποδοσφαίρου των Σεπολίων, επισκέφθηκε Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» στο Ίλιον και βρέθηκε κοντά στα μικρά παιδιά που φιλοξενεί καθώς και τους ανθρώπους του.

Τα παιδιά και τους γονείς τους, την αντιπροσωπεία της Σχολής Σεπολίων καθώς και το στέλεχος της Διεύθυνσης Ακαδημίας ποδοσφαίρου, Βασίλη Νάνο, υποδέχθηκε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου, Κατερίνα Ζαλπαρίνη.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλης Τοκάκης και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, κα. Κατερίνα Μυλωνά. Η κα. Ζαλπαρίνη ευχαρίστησε θερμά τον σύλλογό για τη βοήθειά του κι εξήγησε τις δράσεις του Κέντρου.

Ο κ. Τοκάκης παρέδωσε το χρηματικό ποσό που έχει ως στόχο να ενισχύσει τις δραστηριότητες του Κέντρου και δεσμεύτηκε ότι ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους του και τους μικρούς φιλοξενούμενούς του: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Πρόεδρός μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, είμαστε κοντά σας, είμαστε δίπλα σας, είμαστε αρωγοί σε αυτό το ιερό λειτούργημα το οποίο επιτελείτε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται εδώ σήμερα: τα παιδιά του Ολυμπιακού συναντούν τα δικά σας παιδιά. Το σημερινό είναι ένα μάθημα ζωής. Είναι κάτι το οποίο θα γίνει βίωμα και θα τους «ακολουθεί» μία ζωή. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού έχουμε μάθει ότι δεν είμαστε απλά αθλητές, είμαστε άνθρωποι και συμμετέχουμε ενεργά στην κοινωνία. Διότι όπως λέει και ο Πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, πέρα από την Ελλάδα των δυσκολιών, υπάρχει και η Ελλάδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης και ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι αυτής της Ελλάδας. Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε και πραγματικά να ξέρετε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να σας βοηθήσουμε, να σας στηρίξουμε. Είμαστε κοντά σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ