Το πρώτο eco-fashion show στην Ελλάδα

Είναι ένα γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει προσελκύσει τα βλέμματα, όχι μόνο Ελλήνων αλλά και ξένων συντελεστών. Στην ισχυρή δυναμική και εγκυρότητα του project εντάσσονται οι συνεργασίες με το Aephoria.net και τη μη κερδοσκοπική πλατφόρμα Ecoluxe London, η οποία πιστοποιεί τα eco-outfit.

Στο κτίριο Δ12 στην Τεχνόπολη (Γκάζι), οι μεγαλύτεροι Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα παρουσιάσουν 26 δημιουργίες που ετοίμασαν αποκλειστικά για το DoitEco, φτιαγμένες από οικολογικά υλικά, ενώ θα δώσουν το «παρών» και σχεδιαστές-έκπληξη από το εξωτερικό. Σχεδιαστές, που το όνομά τους είναι συνυφασμένο με τη μόδα και την υψηλή αισθητική, θα παρουσιάσουν δημιουργίες από οικολογικά υλικά και θα συμβάλουν εμπράκτως στέλνοντας ένα μήνυμα αειφορίας και ουσιαστικής αγάπης προς το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα δημοπρατηθούν μία τσάντα Thiros, ειδικά σχεδιασμένη για το DoitEco Athens, δύο ζευγάρια παπούτσια, ζωγραφισμένα στο χέρι από γνωστό καλλιτέχνη, καθώς και μέρος των eco-outfit που θα παρουσιαστούν στο catwalk. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στη μη κερδοσκοπική οργάνωση« Μαζί για το παιδί».

Τη σημαντικότητα του Project επιβεβαιώνει η στήριξη της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και του ΣΕΒΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ