Coca-Cola Τρία Έψιλον: Έμπρακτη στήριξη στην Ελλάδα

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχωρά στην ενίσχυση δύο πολύ σημαντικών πρωτοβουλιών για τη χώρα, την οικονομική συνεισφορά στον Οργανισμό Greece Debt Free (GDF), ο οποίος στοχεύει στην αγορά ελληνικών ομολόγων και τη διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους και την υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει σημαντική οικονομική συνεισφορά στην πρωτοβουλία του Οργανισμού Greece Debt Free, ο οποίος στοχεύει στη μείωση του ελληνικού χρέους. Παράλληλα, στηρίζει την ανάληψη της Προεδρίας με την παροχή εμφιαλωμένου  φυσικού μεταλλικού νερού «ΑΥΡΑ» για τις ανάγκες των συνεδριάσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2014.

O Νίκος Ιωάννου, Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέσα από τη συνεργασία της με τον οργανισμό GDF και τη στήριξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναδεικνύει το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η επιχειρηματική κοινότητα στην εθνική προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας. Η εταιρεία μας, στη μακρόχρονη πορεία της στην Ελλάδα, αποτελεί σταθερή δύναμη δημιουργίας που βρίσκεται πάντα κοντά στην ελληνική κοινωνία».  

Απο την πλέυρα του, ο Πέτρος Νομικός, ιδρυτής του GDF, συμπλήρωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην προσπάθειά μας. Η υποστήριξή της συνιστά ουσιαστική ενίσχυση του κινήματος GDF και μας βοηθά να διαδώσουμε ακόμα πιο δυνατά το μήνυμά μας. Πιστεύω ότι και οι άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ