Mercedes-Benz: Παρέδωσε ασθενοφόρα σε Μακεδονία-Θράκη

Ολοκληρώθηκε εντός του Δεκεμβρίου η παράδοση των 22 ασθενοφόρων Mercedes-Benz Sprinter που προορίζονται για τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας των νοσοκομείων που υπάγονται στην 4η ΔΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης.
Σε συνέχεια διενέργειας διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε από την εν λόγω περιφέρεια, η Mercedes-Benz παρέδωσε 22 οχήματα Mercedes-Benz τύπου Sprinter Van 313 CDI με standard μεταξόνιο. Τη διασκευή τους ανέλαβε η ελληνική εταιρεία Ζ. Μαντός ΑΕΒΕ. η οποία, από το 1985, δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την εξειδικευμένη διασκευή ασθενοφόρων και κινητών εργαστηρίων.

Η Mercedes-Benz αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενημέρωσης και εκπαίδευσης των χρηστών των οχημάτων της, οργάνωσε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε οδηγούς και πλήρωμα των ασθενοφόρων στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Άγιος Παύλος.

Τέλος, τα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα Mercedes-Benz οχήματα θα διατεθούν στα Κέντρα Υγείας Νέας Μαδύτου, Νέας Μηχανιώνας, Νέων Μουδανιών, Παλαιοχωρίου, Θέρμης, Νέας Ζίχνης, Ροδολίβους, Νιγρίτας, Πολυκάστρου, Δροσάτου, Γουμενίτσας, Αγίου Όρους, Σοχού, Ζαγκλιβερίου, Αγίου Νικολάου και Κασσανδρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ