Η Κωτσόβολος «Διπλασιάζει τα Παιδικά Χαμόγελα»

Η Κωτσόβολος συνεχίζει την υπεύθυνη υποστήριξη των βασικών της κοινωνικών εταίρων και με το μήνυμα «Η δική σου πράξη αγάπης διπλασιάζει τα χαμόγελα και φέτος», διπλασιάζει τις προσφορές των πελατών της για τα παιδιά που φιλοξενεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου έως και το τέλος της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων στις 28 Φεβρουαρίου, οι πελάτες της Κωτσόβολος θα έχουν τη δυνατότητα, σε όλα τα καταστήματα του δικτύου, να συνεισφέρουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν στους ειδικούς κουμπαράδες με τη σήμανση του Οργανισμού.

Η Κωτσόβολος θα διπλασιάσει το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί σε αυτό το διάστημα, στους κουμπαράδες των καταστημάτων της και θα το δωρίσει στον Οργανισμό, για την υποστήριξη του έργου και των δραστηριοτήτων του.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της γενικότερης ενίσχυσης του «Χαμόγελου του Παιδιού» από την Κωτσόβολος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας, θα συγκεντρώσουν τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας και καθαριότητας, προκειμένου να κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών που φιλοξενεί το «Χαμόγελο» ακόμα καλύτερη.

Με αφορμή την ανακοίνωση για τη νέα ενέργεια υποστήριξης του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ανήκουμε στους διαρκείς υποστηρικτές του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού», συμβάλλοντας και εμείς με αυτόν τον τρόπο στο καλό που κάνει για τα παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλη τη χώρα. Καλούμε με χαρά τους πελάτες μας να έρθουν στα καταστήματα και κάνοντας ένα μικρό βήμα να συμβάλλουν σε μία μεγάλη πράξη αγάπης, «γεμίζοντας» τους ειδικούς κουμπαράδες. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διπλασιαστεί από την εταιρεία μας και θα προσφερθεί για τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού». Θα είμαστε συνεπείς σε αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον και στη φιλοσοφία μας που θέλει την Κωτσόβολος να στέκεται Πάντα Δίπλα σε όσους υποστηρίζουν αγαθούς και κοινωφελείς σκοπούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ