Έρχεται το πρώτο CSR Meetup στην Ελλάδα

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το CSR Meetup, ένα εθελοντικό διεθνές κίνημα.

Απώτερος στόχος του CSR Meetup είναι η δημιουργία νέων τρόπων σκέψης για βέλτιστες πρακτικές ΕΚΕ, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη, αλλά και η ενεργή επικοινωνία και εμπλοκή των διαφόρων ενδιαφερόμενων μερών.

Σκοπός είναι, μέσω τακτικών συναθροίσεων σε ένα οικείο περιβάλλον, να παρέχεται ενημέρωση από κάποιον προσκεκλημένο ομιλητή σχετικά με θέματα ΕΚΕ, να μοιράζονται ιδέες και να αναλύονται τρόποι για τη βελτίωση και συντονισμένη προώθηση της εταιρικής υπευθυνότητας στην Ελλάδα, καθώς και για την ουσιαστική αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων.

Η πρώτη συνάντηση του CSR Meetup Athens θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, ώρα 18:15, στο καφέ Monsieur Barbu (Φαλήρου 59, Κουκάκι, 100m από το Στ. Μετρό Συγγρού/Φιξ, έξοδος προς οδό Δράκου).

Η εκδήλωση ακολουθεί την τάση των CSR Meetups που εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.  Ως εκ τούτου σχεδιάζεται η αναπαραγωγή της μορφής των συμμαχικών CSR Meetups σε Λονδίνο, Γενεύη, Άμστερνταμ, Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον DC και Μαυρίκιο.

Προσκεκλημένος ομιλητής της πρώτης μας συνάντησης είναι ο Dr. Michael Hopkins, ιδρυτής της ιδέας CSR Meetup και παγκοσμίως αναγνωρισμένος ακαδημαϊκός, ερευνητής και σύμβουλος σε θέματα ΕΚΕ και Διεθνούς Ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ