CSR Forum 2014 από τη Grant Thornton

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Integrated Reporting Council για την έκδοση του πλαισίου οδηγιών για τη συγγραφή Ενιαίων Απολογισμών “Integrated Reporting Framework”, η Grant Thornton διοργανώνει την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. το CSR Forum 2014 για την παρουσίασή του στην Ελλάδα.

Ειδικός προσκεκλημένος της εκδήλωσης είναι ο κ. Henning Dräger, εκπρόσωπος του διεθνή φορέα Integrated Reporting Council, που έχει αναλάβει το σχεδιασμό και τη διάδοση του νέου πλαισίου.

Το θέμα των Ενιαίων Απολογισμών έχει γίνει ιδιαίτερα επίκαιρο μετά και την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επικείμενη έκδοση της σχετικής οδηγίας. Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, η Grant Thornton, στο CSR Forum 2014, θα φιλοξενήσει εξειδικευμένη συζήτηση σχετικά με την επερχόμενη κοινοτική οδηγία για την υποχρεωτική δημοσίευση από τις Εταιρείες και των μη οικονομικών στοιχείων στα ετήσια δελτία τους (annual reports). Στη συζήτηση συμμετέχει και ο εκπρόσωπος της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην ΕΕ, κος Μάκης Τικφέσης, ακόλουθος σε θέματα Ανταγωνιστικότητας & Εσωτερικής Αγοράς και Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Συμβουλίου για το Εταιρικό Δίκαιο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του CSR Forum 2014, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας που πραγματοποίησε η Grant Thornton International για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ), η οποία καταγράφει τη διεθνή τάση για την υιοθέτηση των αρχών και πρακτικών ΕΚΕ από το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τέλος, η κα Jane Stevensen, εκπρόσωπος της Grant Thornton UK, θα μιλήσει για την προστιθέμενη αξία που αναγνωρίζουν στην ανάπτυξη ενός Απολογισμού ΕΚΕ, οι εταιρείες στην Ευρώπη.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Συμβούλιο του ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και το Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι  Interamerican, ΔΕΠΑ, Ελληνικά Καλώδια και Σωληνουργεία Κορίνθου.

Μεταξύ των Χορηγών επικοινωνίας & διαδικτυακής επικοινωνίας συγκαταλέγεται η Direction με τα CSR Review, CSR Week, CSR news.gr. Την εκδήλωση στηρίζουν επικοινωνιακά και οι Ναυτεμπορική, naftemporiki.gr και Ασφαλιστικό Marketing, insurancedaily.gr των εκδόσεων MORAX.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ