ΤΙΤΑΝ: «Ασφάλεια στο Σπίτι» για 10.000 μαθητές το 2013

Δέκα χιλιάδες μαθητές παρακολούθησαν το 2013 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ασφάλεια στο Σπίτι» που υλοποιούν οι εργαζόμενοι-εθελοντές της εταιρείας ΤΙΤΑΝ στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας και τη συμβολή στην πρόληψη του παιδικού ατυχήματος.

Οι εργαζόμενοι του Τιτάνα δημιούργησαν, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ασφάλεια στο σπίτι» για μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου, παρουσιάζοντας ασφαλείς πρακτικές και κανόνες για την αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ατύχημα στο παιχνίδι, στο σπίτι ή στο σχολείο . Μάλιστα, η εταιρία έχει ξεκινήσει να δέχεται τα αιτήματα που αφορούν στην υλοποίηση του προγράμματος στα σχολεία το 2014.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις του προγράμματος οργανώνονται και υλοποιούνται από εθελοντές εργαζόμενους της Διεύθυνσης Υγιεινής και Ασφάλειας του Τομέα Ελλάδος ΤΙΤΑΝ, της ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ, των εργοστασίων και των Κεντρικών Γραφείων του Τιτάνα, όπως και στελεχών της εκπαίδευσης. Ύστερα από μια σειρά παρουσιάσεων, ερωτήσεων και διευκρινήσεων, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα αίτια που προκαλούν τα ατυχήματα, καθώς και για τους τρόπους πρόληψης και αποφυγής τους. Σε όλους τους συμμετέχοντες, στο τέλος κάθε εκδήλωσης, διανέμεται το έντυπο «Ασφάλεια στο Σπίτι», το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Τιτάνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ