Henkel Hellas: Δέσμευση για προσφορά & αλληλεγγύη

Με πρωτοβουλία και προτροπή της εταιρείας, εργαζόμενοι και από τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς της Henkel Hellas συγκέντρωσαν και συσκεύασαν εθελοντικά τρόφιμα για το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος».

Παράλληλα, η εταιρεία ενίσχυσε την προσπάθεια των εργαζομένων της προσφέροντας πληθώρα προϊόντων από το ευρύ χαρτοφυλάκιο που διαθέτει σε απορρυπαντικά και καλλυντικά. Τα προϊόντα συσκευάστηκαν σε πέντε συνολικά παλέτες και μεταφέρθηκαν στην «Παμμακάριστο» στα τέλη Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε μια προσπάθεια εργαζομένων και εταιρείας να προσφέρουν λίγο περισσότερη ελπίδα και ζεστασιά στα παιδιά που φιλοξενεί το Ίδρυμα και στους ανθρώπους που τα φροντίζουν.

Η παραπάνω δράση έκλεισε για τη Henkel Hellas μία χρονιά ευρύτερης δραστηριοποίησης στο πεδίο της εταιρικής ευθύνης με σημαντικές εθελοντικές δράσεις ουσιαστικής συμμετοχής και κινητοποίησης από τους εργαζομένους της:  Περίπου 1.500 κούτες με είδη ατομικής υγιεινής παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ απορρυπαντικά και είδη οικιακής φροντίδας προσφέρθηκαν στο Κέντρο Ημέρας Αυτιστικών στη Δυτική Αττική «Στην Αυλή Του Κόσμου».

Τέλος, ο Ψυχαγωγικός Σύλλογος των Εργαζομένων της Henkel Hellas ενίσχυσε οικονομικά το «Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών» καλύπτοντας  τις ανάγκες του σε πετρέλαιο θέρμανσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ