BRAVO: Ανοιχτός διάλογος για τη Βιώσιμη ανάπτυξη

Για 4η συνεχή χρονιά το QualityNet Foundation για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη επιχειρηματικότητα διοργανώνει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 16.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, την εκδήλωση του Ανοιχτού Διαλόγου «BRAVO».

Τη φετινή διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο ξένος ομιλητής Adam Elman, Global Head of Delivery Plan A, o επικεφαλής του «Plan A» του πιο γνωστού προγράμματος Βιωσιμότητας της Βρετανικής εταιρείας Marks & Spencer’s. Ο κ. Elman θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο η εμπλοκή μιας μεγάλης μερίδας ενδιαφερομένων μερών υπήρξε καταλυτική στην επιτυχημένη ανάπτυξη ενός προγράμματος που επέτρεψε στην εταιρεία να ηγηθεί στα θέματα Βιωσιμότητας. Το πρόγραμμα «Plan A», το οποίο ξεκίνησε το 2007, στοχεύει στην πραγματοποίηση 180 δεσμεύσεων μέχρι το 2015 και φιλοδοξεί να καταστήσει τη βρετανική εταιρεία παγκόσμιο ηγέτη στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης όσον αφορά το λιανικό εμπόριο.

Στην εκδήλωση Ανοικτού Διαλόγου του Θεσμού «BRAVO», θα διακριθούν οι απολογισμοί των εταιρειών εκείνων που θεωρούνται οι καλύτεροι, σύμφωνα με την αντίληψη των κοινωνικών εταίρων. Οι 120 κοινωνικοί εταίροι που συμμετέχουν στο διάλογο καλούνται να καταγράψουν την αντίληψή τους για τους Απολογισμούς Βιωσιμότητας που εκδίδονται στη χώρα μας σύμφωνα με συγκεκριμένα επιστημονικά κριτήρια και ως εκ τούτου συμβάλλουν με την εμπειρία και την επαγγελματική τους κατάρτιση στη βελτίωση της καταγεγραμμένης επίδρασης των επιχειρήσεων στο τρίπτυχο Οικονομία, Κοινωνία, Περιβάλλον.

Ο Θεσμός «BRAVO»τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας καθώς και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και υποστηρίζεται από το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕ, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ