Στη Fiat το Ecobest 2013

Στη Βαρσοβία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην οποία το «πρόγραμμα μεθανίου» της Fiat, που εκπροσωπήθηκε από τον Gianluca Italia, επικεφαλής της Fiat EMEA, βραβεύθηκε με τον τίτλο “Ecobest 2013”.

Το βραβείο “Ecobest” καθιερώθηκε πριν από 12 χρόνια ως το πρώτο ευρωπαϊκό βραβείο αφιερωμένο σε «πράσινα» προϊόντα και τεχνολογίες στον τομέα του αυτοκινήτου. Απονέμεται από μία επιτροπή 15 ειδικών δημοσιογράφων που εκπροσωπούν ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες με πληθυσμό περίπου 300 εκατομμυρίων: τη Βουλγαρία, την Κύπρο, την Κροατία, την Ελλάδα, την ΠΔΓΜ, την Πολωνία, την Τσεχία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Τουρκία, την Ουκρανία και την Ουγγαρία.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή του Autobest, το «πρόγραμμα μεθανίου» της Fiat είναι ανάμεσα στα καύσιμα που διατίθενται σήμερα η απλούστερη και πιο οικονομική λύση με τις χαμηλότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Μια σημαντική αναγνώριση, που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Fiat για τη συνεχή έρευνα πάνω σε αποτελεσματικές και προσιτές λύσεις που είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό, έτσι ώστε να προσφέρουν το μέγιστο περιβαλλοντικό και οικονομικό όφελος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ