Στην Κεφαλονιά βρέθηκε ο Ολυμπιακός

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποτελούμενη από τον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, τον Γενικό Αρχηγό της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Γρηγόρη Γεωργάτο, τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μιγκέλ Τόρες, τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Κώστα Καραπαπά, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλη Τοκάκη, τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, κα. Κατερίνα Μυλωνά και τον Διευθυντή Προμηθειών, κ. Βαγγέλη Μεσσάρη, επισκέφθηκε το νησί, το οποίο η ΠΑΕ, έπειτα από πρωτοβουλία του Προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, θα ενισχύσει με το χρηματικό ποσό των 500.000 ευρώ για την ανασυγκρότηση των πληγεισών σχολικών μονάδων.

Ο Δήμαρχος του νησιού, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, δέχθηκε την αντιπροσωπεία στο Δημαρχείο πριν αυτή μεταβεί στο Ληξούρι, το οποίο έχει υποστεί και τις μεγαλύτερες ζημιές, ευχαριστώντας θερμά τον Πρόεδρο και την ομάδα μας για τη σημαντική πρωτοβουλία: «Θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω ως Δήμαρχος της Κεφαλλονιάς, που είχα την τιμή σήμερα να σας υποδεχτώ και να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για τη γενναιοδωρία του και για τη μεγάλη αυτή χειρονομία προς την Κεφαλονιά. Οι Κεφαλλονίτες ευγνωμονούν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη χειρονομία του να προσφέρει 500.000 ευρώ, ώστε να φτιαχτούν τα σχολεία που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη. Εύχομαι αυτήν τη χειρονομία να την μιμηθούν και άλλοι, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε τα σχολεία της Κεφαλλονιάς που έχουν τεράστια προβλήματα. Ο Ολυμπιακός συμβάλει στην επούλωση κάποιων εκ των πληγών του νησιού μετά τους δύο μεγάλους σεισμούς. Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Κεφαλλονιτών για την κίνησή σας αυτή, να είστε όλοι καλά».

Οι κ.κ. Καρεμπέ, Γεωργάτος και Τόρες μοίρασαν δώρα στα παιδιά του 1ου και του 2ου Δημοτικού Ληξουρίου που πλέον στεγάζονται σε ένα κτίριο, αφού τα σχολεία τους κρίθηκαν ακατάλληλα.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία μετέβη στο Αργοστόλι, όπου επισκέφθηκε τον χώρο του 2ου Λυκείου, στο λυόμενο κτίριο του οποίου φιλοξενείται αυτή τη στιγμή και το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, μετά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ