Συμμαχία για την Ελλάδα: Εγκαινιάστηκε η Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα την οδική ασφάλεια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης που διοργάνωσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ μαζί με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στους φιλόξενους  χώρους που προσέφερε η LAMDA DEVELOPMENT στο GOLDEN HALL.

Την πρωτοβουλία αυτή τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού και του αθλητισμού, καθώς επίσης παρευρέθησαν άτομα από τον επιχειρηματικό, ναυτιλιακό και τραπεζικό κλάδο. Σύσσωμη έδωσε το παρόν και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας όπου το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντιπροσώπευσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κος. Δημήτριος Αναγνωστάκης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, η Γενική Διευθύντρια του Golden Hall κα. Ρενάτα Τσαούση, η επίτιμη καλεσμένη και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης κα. Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γενικός Διευθυντής της ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κος. Γιώργος Καλούδης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στην ενέργεια αυτή αναφέροντας μεταξύ άλλων «Απόψε τα παιδιά θα μας θυμίσουν, θα μας υπενθυμίσουν, με τον δικό τους τρόπο, με τη δική τους ξεχωριστή έκφραση, αυτήν ακριβώς την καθημερινότητα. Γιατί η οδική συμπεριφορά, η οδική ασφάλεια και δυστυχώς το τροχαίο ατύχημα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Κι αφού, λοιπόν, εμείς οι μεγάλοι, συγχωρέστε με αν γίνομαι σκληρός, δείχνουμε ανίκανοι ή αν θέλετε λιγότερο απ’ όσο πρέπει ικανοί, να σκεφτούμε να συλλογιστούμε, να κατανοήσουμε και να πράξουμε ότι πρέπει, και στο βαθμό που πρέπει για να σταματήσουμε αυτή τη χέουσα πληγή των τροχαίων ατυχημάτων, ας αφήσουμε, ας προτρέψουμε τα παιδιά να μιλήσουν· να ζωγραφίσουν· να εκφραστούν· να δούμε μέσα από τα δικά τους μάτια, τη δική τους οπτική, τη δική τους ψυχή το θέμα της οδικής ασφάλειας.»

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο της έκθεσης, η οποία περιλαμβάνει (214) ευφάνταστες παιδικές ζωγραφιές, που εστάλησαν στα μέσα κοινωνικής

δικτύωσης (Facebook και Twitter) της Ελληνικής Αστυνομίας και, έχουν ως θέμα το ασφαλές ταξίδι δίνοντας συμβουλές προς τους γονείς. Από τα 214 έργα θα επιλεγούν από την Οργανωτική Επιτροπή 12 τα οποία θα κοσμήσουν το ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2018

Ο χώρος της έκθεσης διαθέτει επίσης, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στους μικρούς επισκέπτες να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής από έμπειρους αστυνομικούς της Τροχαίας. Επιπλέον όσα παιδιά επισκέπτονται την έκθεση θα βρουν τα απαραίτητα υλικά για να ζωγραφίσουν δικές τους δημιουργίες με θέμα την οδική ασφάλεια, οι οποίες θα αναρτώνται σε ειδικό χώρο της έκθεσης.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη: LAMDA DEVELOPMENT, GOLDEN HALL, KOSMOCAR Α.Ε., ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, AEGEAN, ΝΕΑ ΟΔΟΣ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ, FRONERI HELLAS ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε. INTERAMERICAN, ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ, GOODYEAR, ECALI-CLUB, J.WALTER THOMPSON ATHENS, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε., SAMSUNG, ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙCΑ, FLOCAFE ESPRESSO ROOM, LA PASTERIA, ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΔΙΟΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOSΗΟΜΕ, FΙSIKON, FRESH LINE, FABER CASTELL.

Έκπληξη αποτέλεσε η άμεση ανταπόκριση 2 μελών της ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  της εταιρείας KOSMOCAR A.E./ SKODA  και ΔΕΠΑ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΙΝΙΣΗΣ FISIKON οι οποίες αναγνωρίζοντας το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα της Τροχαίας προσέφεραν ένα αυτοκίνητο SKODA OCTAVIA G-TEC με κινητήρα 1.4 TSI και λειτουργεί  με φυσικό συμπιεσμένο αερίο (SNG).

Την εκδήλωση πλαισίωσε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας με πλούσιο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Η έκθεση λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37-Α, Μαρούσι), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό καθημερινά 09:00-21:00 μέχρι και τις 5 Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ