Lidl Hellas: Δίπλα στους κατοίκους της Θράκης

H Lidl Hellas με την ομάδα εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών της «Ανοικτής Αγκαλιάς», βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά κοντά στους κατοίκους των ακριτικών χωριών της Θράκης.

Με το πρόγραμμα «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ», Κλιμάκιο Εθελοντών Γιατρών και Νοσηλευτών, από τα παιδιατρικά νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης, από τις 5 έως και τις 15 Μαρτίου, θα επισκεφθούν τα χωριά Κένταυρος, Σμίνθη, Γλαύκη, Εχίνος, Δημάριο, Κοτύλη, Κεντητή και Εύλαλο.

Το κλιμάκιο των εθελοντών γιατρών και νοσηλευτών, αποτελείται από Παιδιάτρους, Παιδοχειρουργούς, Οδοντίατρους, Ακτινολόγο, Οφθαλμίατρο, Ορθοπεδικό, Παρασκευαστή, Ψυχολόγους, Νοσηλευτές και Εθελοντές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις Προληπτικής Ιατρικής όλου του παιδικού πληθυσμού της περιοχής και των ενηλίκων, ενώ οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν από τους ειδικούς της ομάδας επιστημόνων της “Ανοικτής Αγκαλιάς” σε θέματα πρόληψης ψυχικής και σωματικής υγείας.

Η εκστρατεία προληπτικής Ιατρικής της “Ανοικτής Αγκαλιάς” περιλαμβάνει ακόμη ψυχαγωγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, διανομή δώρων στα παιδιά και Συνεδρίαση με Γονείς και Εκπαιδευτικούς από ομάδα Παιδοψυχολόγων και Παιδαγωγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ