ΚΠΙΣΝ: Ταξίδι σε δυο νέους Δήμους της Αττικής

Το «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» συνεχίζεται στους Δήμους Μεταμόρφωσης και Αλίμου με δύο παραστάσεις της «Όπερας της Βαλίτσας».

Το «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» συνεχίζεται και επισκέπτεται επιπλέον δήμους στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Στόχος του προγράμματος είναι να εμπνεύσει και να ενημερώσει το κοινό σχετικά με το μεγάλο έργο που πρόκειται να θέσει σε νέες βάσεις τη σχέση των σύγχρονων πολιτών της χώρας με την Παιδεία, τον Πολιτισμό, αλλά και το Αστικό Πράσινο.

Ειδικότερα, το «Ταξίδι προς το ΚΠΙΣΝ» συνεχίζει με δύο παραστάσεις της «Όπερας της Βαλίτσας» από την Εθνική Λυρική Σκηνή με το έργο «Ντον Τζοβάννι» του Μότσαρτ, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 20 Μαρτίου στον Δήμο Μεταμόρφωσης και στις 27 Μαρτίου στον Δήμο Αλίμου.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΚΠΙΣΝ προσκαλεί όλους τους κατοίκους των συγκεκριμένων Δήμων, αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα έργο κλασικού ρεπερτορίου με ανατρεπτικές εξελίξεις και σύγχρονη σκηνοθετική ματιά, να περάσουν μια λυρική βραδιά, ταξιδεύοντας στον μελωδικό κόσμο της όπερας.

Και οι δύο παραστάσεις είναι δωρεάν, ενώ για τη διευκόλυνση του κοινού θα δίνονται δελτία προτεραιότητας μία ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων στην είσοδο του χώρου όπου θα διεξαχθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ