Ι.Ο.ΑΣ.: Ζητά ανάληψη 10 Δεσμεύσεων

Η κεντρική εκδήλωση της ημέρας μνήμης και δράσης που έχει συνδεθεί με την ημερομηνία απώλειας του Πάνου Μυλωνά (22.3.2004), έγινε όπως κάθε χρόνο στο Εκθεσιακό Κέντρο της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» στο Αντίρριο, παρουσία της Προέδρου του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας κ. Βασιλικής Δανέλλη – Μυλωνά και υποψηφίων που προσήλθαν για να δηλώσουν δημόσια την προσυπογραφή του δεκαλόγου δεσμεύσεων.

Η κ. Δανέλλη – Μυλωνά παρουσίασε τις κατευθύνσεις πολιτικής του Ινστιτούτου, ενώ κάλεσε τους υποψηφίους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών να τοποθετήσουν την οδική ασφάλεια ανάμεσα στις πιο καίριες προτεραιότητές τους, αφού από αυτή εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές.

Μήνυμα απολογισμού θητείας επί του θέματος, εκ νέου δέσμευση και χαιρετισμό έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, ο Γ.Γ. του Δήμου Αγρινίου κ. Γ. Κολονέλος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πατρέων Χ. Πατούχας, Δ. Πεφάνης, Ν. Τζανάκος, Ι.Π. Μεσολογγίου Γ. Τέγας και Ναυπακτίας Γ. Γούλας. Μηνύματα προσυπογραφής έστειλαν ο Δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πατρέων Ν. Οικονομόπουλος, Β. Σαμούρη, Α. Τζουραμάνης και Κ. Χριστόπουλος. Εκ μέρους των εταιρικών οντοτήτων της Γέφυρας χαιρέτισαν οι κκ. Bernard Galtier  και Γιάννης Φρέρης.

Η πρωτοβουλία των «10 Δεσμεύσεων» που ξεκίνησε από τη Γέφυρα, θα επεκταθεί μέχρι τις εκλογές σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ