«Κατάθεση Αλληλεγγύης» από την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN, συνεχίζοντας τις σπονδυλωτές πρωτοβουλίες κοινωνικής συνεισφοράς στο πλαίσιο της εταιρικής εκστρατείας «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής» που ξεκίνησε το 2012, συνδράμει και φέτος το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Η εταιρεία υποστηρίζει για τρίτη χρονιά την οργάνωση του πασχαλινού τραπεζιού του Κέντρου για τους απόρους, σε συνέχεια οικονομικής συνδρομής που παρέσχε πρόσφατα.

Παράλληλα, η INTERAMERICAN ολοκλήρωσε με τη συνεργασία τοπικών φορέων στην Πάτρα την Εβδομάδα Αλληλεγγύης με ιδιαίτερα ικανοποιητικό αποτέλεσμα ανταπόκρισης της τοπικής κοινωνίας στις δράσεις που αναπτύχτηκαν. Από τις 31 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου, η συγκομιδή σε τρόφιμα έφθασε τον ένα τόνο, που διανεμήθηκαν μαζί με είδη ρουχισμού, βρεφικά και παιχνίδια σε τοπικούς οργανισμούς (Κιβωτός της Αγάπης, Χαμόγελο του Παιδιού, Σύλλογος Πολυτέκνων), ενώ σημαντική ήταν και η ποσότητα φαρμάκων που συγκεντρώθηκε.

Πρωτοβουλίες συλλογής και επίδοσης τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς αναπτύχθηκαν από τα Γραφεία Πωλήσεων της εταιρείας και στην Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ