Η LeasePlan Hellas στηρίζει την «Αρωγή»

Η LeasePlan Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, υλοποίησε για δεύτερη χρονιά δράση κοινωνικού περιεχομένου με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, σε συνεργασία με το σωματείο κοινωνικής μέριμνας Αρωγή. Η Αρωγή αποτελεί ένα Φιλανθρωπικό, μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που μέσω του εθελοντισμού συμπαραστέκεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες και σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και στις οικογένειές τους, σε μία προσπάθεια να συνεισφέρει στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης τους.

Πιο συγκριμένα,  η LeasePlan Hellas υλοποίησε τη Μεγάλη Δευτέρα φιλανθρωπικό bazaar στα γραφεία της στο Μαρούσι, με κύριο στόχο τη στήριξη του έργου του σωματείου κοινωνικής μέριμνας Αρωγή και την οικονομική του ενίσχυση. Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής αυτής δράσης, η εταιρία προσκάλεσε τους εργαζομένους και τους πελάτες της, να γίνουν οι ίδιοι αρωγοί στο έργο που προσφέρει το σωματείο και να συμβάλλουν στην ενίσχυσή του.

Οι παρευρισκόμενοι στη διάρκεια της πασχαλινής εκδήλωσης που διήρκησε μέχρι αργά το απόγευμα, αγκάλιασαν θερμά την φιλανθρωπική πρωτοβουλία, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν λαμπάδες και κατασκευές των παιδιών που απασχολεί το Σωματείο Αρωγή και να ενημερωθούν ενδελεχώς για το Σωματείο και τη δράση του.

Η κυρία Βίκυ Έλλιοττ πρόεδρος του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας Αρωγή δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία LeasePlan Hellas για την πολύτιμη βοήθεια της και την έμπρακτη υποστήριξη της, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στο πασχαλινό bazaar της Αρωγής. Είναι πολύ συγκινητικό για εμάς, στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε, να γνωρίζουμε ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι και εταιρίες κοινωνικά ευαισθητοποιημένες, με έντονο το ανθρώπινο στοιχείο, όπως η LeasePlan Hellas, η οποία βρέθηκε κοντά μας και μας στήριξε ακόμα μία φορά».

Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να υλοποιούμε δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος και να υποστηρίζουμε – με τα όποια διαθέσιμα μέσα έχουμε – το έργο κοινωνικών φιλανθρωπικών σωματείων που βοηθούν αφιλοκερδώς τους συνανθρώπους μας, με μόνο τους κίνητρο την αγάπη, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Ευχαριστώ πολύ τους εργαζόμενους μας που αγκάλισαν αυτήν την κοινωνική δράση, αλλά και τους συνεργάτες μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκληση μας να στηρίξουμε όλοι μαζί το έργο του σωματείου κοινωνικής μέριμνας Αρωγή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ