Συνεργασία Ανακύκλωσης Συσκευών με Praktiker

«Κάποια στιγμή οι λάμπες που φώτιζαν την καθημερινότητά μας παύουν να έχουν ζωή. Σαν παλιόφιλοι που ήταν, φροντίζουμε να τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία» έγραφε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το διαγωνισμό «Δώσε τα φώτα σου», που διοργάνωσε η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε στα καταστήματα Praktiker. Ο διαγωνισμός, που υλοποιήθηκε κατά το διάστημα 14 Μαρτίου με 10 Μαΐου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σκοπό είχε να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για τα περιβαλλοντικά οφέλη και τους τρόπους ανακύκλωσης των λαμπτήρων, καθώς και να το προτρέψει να ανακυκλώνει τις χαλασμένες του λάμπες. Όσοι από τους συμμετέχοντες απάντησαν σωστά σε 5 ερωτήσεις σχετικά με την ανακύκλωση λαμπτήρων, μπήκαν σε κλήρωση, με δώρο ένα ποδήλατο Everest για δύο τυχερούς.

Τα καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα φιλοξένησαν το διαγωνισμό της Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ, «Δώσε τα φώτα σου», στο πλαίσιο του ευρύτερου και διαρκούς προγράμματος περιβαλλοντικής υπευθυνότητας της Praktiker Hellas, ενισχύοντας το έργο της ενημέρωσης και δραστηριοποίησης του κοινού.

Ο διαγωνισμός, στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες, έδωσε την ευκαιρία στην Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. να ακούσει τις απορίες των καταναλωτών και να δώσει απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικό με την ανακύκλωση λαμπτήρων. Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. προμήθευσε όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό με ειδικά σχεδιασμένο κουτάκι, για την ασφαλή αποθήκευση των λαμπτήρων μέχρι τη στιγμή της ανακύκλωσής τους

Ειδικότερα, η Praktiker Hellas δίνει τη δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στους επισκέπτες όλων των καταστημάτων της, να ανακυκλώνουν όχι μόνο λάμπες, αλλά και όλων των ειδών ηλεκτρικές συσκευές στους ειδικούς κάδους που διαθέτουν τα καταστήματα της αλυσίδας και με αυτό τον τρόπο να βοηθούν καθημερινά στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων του πλανήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ