Σύμπραξη Μασούτη με DIAGEO Hellas

H DIAGEO Hellas και η εταιρεία λιανικού εμπορίου Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., η μεγαλύτερη αλυσίδα supermarket στη Βόρεια Ελλάδα, συμπράττουν για δεύτερη συνεχή χρονιά για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και προσκαλούν τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερη περιοχής να επανεξετάσουν την αντίληψή τους για την ασφάλεια και την πρόληψη στο δρόμο, μέσα από πρωτότυπα μαθήματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Grand Μασούτης της Θέρμης, ο κόσμος της Θεσσαλονίκης θα έχει και φέτος τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ μια πρωτότυπη βιωματική εκπαίδευση στο κατάστημα Grand Μασούτης της Καλαμαριάς, που βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτη Καλλίδου 112, με την πολύτιμη βοήθεια του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.Α.Σ.) «Πάνος Μυλωνάς».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μέσα από τη χρήση προσομοιωτών και ειδικού εξοπλισμού, αλλά και με την καθοδήγηση του ειδικευμένου προσωπικού που θα παρέχει το Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς» και το ολοκληρωμένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα AVENUE for Traffic Safety το οποίο συντονίζει, θα δοθεί η δυνατότητα στους καταναλωτές που θα επισκεφθούν το κατάστημα Grand Μασούτης Καλαμαριάς να αντιληφθούν τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς στο δρόμο και να μάθουν τι πρέπει να κάνουν για να μετακινούνται με ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της βιωματικής εκπαίδευσης το κοινό θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον προηγμένο εξοπλισμό του Ινστιτούτου για την επίδειξη των επιπτώσεων των τροχαίων συμβάντων, ο οποίος περιλαμβάνει: προσομοιωτή οδήγησης με 40 διαφορετικά προγράμματα, προσομοιωτή ανατροπής, προσομοιωτή πρόσκρουσης, συσκευή υπολογισμού αντανακλαστικών και απόστασης ακινητοποίησης, «ζυγαριά» συσχέτισης βάρους ταχύτητας, «γυαλιά» προσομοίωσης μέθης, δραστηριότητα απόσπασης προσοχής

Η Αναστασία Αγγελή, Διευθύντρια Εταιρικών σχέσεων της DIAGEO Hellas δήλωσε: «Στην Diageo βασικό μας μέλημα είναι η συνεχής και αποτελεσματική ενημέρωση του κοινού γύρω από το πολύ σημαντικό ζήτημα της υπεύθυνης κατανάλωσης. Σε αυτό το πλαίσιο, ενισχύουμε διαρκώς την εταιρική μας στρατηγική μέσω της επέκτασης των συμμαχιών μας με κοινωνικούς και επιχειρηματικούς εταίρους».
Την ίδια στιγμή, ο Απόστολος Φυλακτός, Διευθυντής Μarketing της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., δήλωσε: «Η εταιρία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» στηρίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά την προσπάθεια προώθησης της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιου είδους ενέργειες καθώς η ενημέρωση είναι η σημαντικότερη πρόληψη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here