Οι Pharmaκλήδες στηρίζουν την ΦΛΟΓΑ

Για 7η συνεχή χρονιά, η μουσική μπάντα των εργαζομένων της Pharmathen, διοργάνωσε την καθιερωμένη μουσική βραδιά για την ενίσχυση του έργου της Φλόγας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 30η Μαϊου, έδωσαν το «παρών» η Πρόεδρος του Συλλόγου Φλόγα κα Μαρία Τρυφωνίδου, ο Πρόεδρος της Pharmathen κος Βασίλειος Κάτσος, η Αντιπρόεδρος της Pharmathen κα Νέλλη Κάτσου και πλήθους κόσμου, το οποίο διασκέδασε υπό τους ήχους των εθελοντών – εργαζομένων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κα Νέλλη Κάτσου δήλωσε: «Η σημερινή πρωτοβουλία υλοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τους εθελοντές – εργαζόμενους της Pharmathen, τους Pharmaκλήδες. Η μουσική αυτή μπάντα, δεν αποτελεί για εμάς μόνο ένα μουσικό σχήμα, αλλά κυρίως ένα μέσο που με τον πολιτιστικό του χαρακτήρα και την ψυχαγωγία, συνεισφέρει αφιλοκερδώς όπου και όταν υπάρχει ανάγκη. Η Pharmathen, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας έμπρακτα τον εθελοντισμό και τις πρωτοβουλίες των εργαζομένων της σε δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας, συμβάλλει και μέσα από τον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στη δημιουργία ενός κόσμου που θέλουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Κι’ αυτό για εμάς, είναι σκοπός δραστηριοποίησης».

Η κα Μαρία Τρυφωνίδου, ανέφερε στη σύντομη ομιλία της: «Η Pharmathen και οι Pharmaκλήδες αποτελούν για όλους εμάς στη Φλόγα πολύτιμους αρωγούς στο έργο μας. Οι δράσεις που υλοποιούνται με κέφι και αγάπη, πιστεύω πως είναι αυτές που αφήνουν το μεγαλύτερο αποτύπωμα. Η αποψινή βραδιά –και όλες οι εκδηλώσεις που έχουν στηρίξει οι Pharmaκλήδες- δεν θα είχε τέτοια επιτυχία εάν τα μέλη της μουσικής μπάντας δεν ανταποκρινόντουσαν από καρδιάς σε αυτό το έργο εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς. Ένα μεγάλο, ειλικρινές «Ευχαριστώ!» στους ίδιους, και, πολύ περισσότερο, στη Διοίκηση της Pharmathen η οποία στηρίζει ηθικά και υλικά το έργο βελτίωσης της ποιότητας ζωής των παιδιών που πάσχουν από Νεοπλασματική Ασθένεια».

Τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της βραδιάς, ενίσχυσε με τη συμμετοχή της και η κα Ελένη Φιλίνη, η οποία ερμήνευσε υπό τη συνοδεία των Pharmaκλήδων, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια γνωστών συνθετών.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν από τους Pharmaκλήδες στους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Φλόγας, για την ενίσχυση του σκοπού και του έργου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ