Το Χαμόγελο στη Grekland Panorama 2015

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συμμετάσχει σε Συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens με θέμα την επίσημη παρουσίαση της 2ης Έκθεσης – Τουρισμός, Πολιτισμός, Γαστρονομία – «Grekland Panorama 2015» που θα διοργανωθεί τον Φεβρουάριο στη Στοκχόλμη.

Συγκεκριμένα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συμμετάσχει με Περίπτερο, που παραχωρείται δωρεάν, στο χώρο της έκθεσης με απώτερο σκοπό την προβολή του 20ετούς έργου του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με στόχο την προστασία των παιδιών και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους. Παράλληλα, θα αναδειχθούν οι αυξανόμενες ανάγκες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα παιδιά και οι οικογένειες στην Ελλάδα, αλλά και η αισιόδοξη πλευρά της χώρα μας με τις υγιείς δυνάμεις και τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά, παρά τις αντιξοότητες, για να προσφέρουν πρακτικές λύσεις.

Στη διάρκεια της έκθεσης που στοχεύει να προβάλλει την Ελλάδα και τον πολιτισμό της στην αγορά των Σκανδιναβικών χωρών, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την επίσημη υποστήριξη του Δήμου Στοκχόλμης και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του στη Σουηδία θα οργανώσει χώρο δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά και τις οικογένειες που θα επισκέπτονται το εκθεσιακό κέντρο, προβάλλοντας την γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δράσεις του, ενώ θα διατίθενται δωρεάν καλλιτεχνικές δημιουργίες μαθητών της Ελλάδας που θα μεταφέρουν τα χρώματα και την αισιόδοξη εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Η «Grekland Panorama 2015» που διοργανώνεται από τη εταιρεία North Events θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2015 και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 10.000 επισκέπτες. Το πρόγραμμα της έκθεσης θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες, ειδικά happenings και άλλες πολλές εκδηλώσεις.

H έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού & του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ