Διπλή περιβαλλοντική διάκριση για το ΔΑΑ

Δύο σημαντικές διακρίσεις για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών περιελάμβαναν τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2013-14, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο της Αθήνας αποδόθηκε  η 1η θέση στην κατηγορία «Οργάνωση και Διοίκηση», ενώ για τις πρωτοβουλίες και τα προγράμματά του για την προστασία της βιοποικιλότητας  σε οικοσυστήματα της περιοχής των Μεσογείων, το αεροδρόμιο τιμήθηκε με το ειδικό Βραβείο Βιοποικιλότητας. Το βραβείο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών επέδωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτης.

Τα Βραβεία Επιχειρήσεων για το περιβάλλον αποδίδονται πρωτίστως σε φορείς και οργανισμούς που αναπτύσσουν επιτυχημένες δράσεις και πολιτικές βιώσιμης ανάπτυξης και αποτελούν  πρόκριμα για συμμετοχή στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό θεσμό των European Business Awards for the Environment. Η επιτροπή αξιολόγησης συστάθηκε από τον ΠΑΣΕΠΠΕ, ο οποίος σε συνεργασία με εκπροσώπους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και επιστημονικών φορέων, συντόνισε για 5η συνεχή φορά το διαγωνισμό και τη διαδικασία αξιολόγησης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ