INTERAMERICAN: Δίπλα στην Εθνική Αστέγων

Η ποδοσφαιρική ομάδα των Αστέγων που αντιπροσωπεύει τη χώρα μας στο παγκόσμιο κύπελλο street soccer, ένα διεθνώς καθιερωμένο θεσμό κοινωνικών μηνυμάτων, βρίσκεται ήδη στο Σαντιάγκο της Χιλής έχοντας για όγδοη συνεχή χρονιά –όσες και οι συμμετοχές της- χορηγό ασφάλισης την INTERAMERICAN.

Η εταιρεία καλύπτει και φέτος ασφαλιστικά τη δεκαμελή αποστολή, στο ταξιδιωτικό και αγωνιστικό σκέλος. Το τουρνουά, που συμπίπτει με τις πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις κατά του ρατσισμού στα γήπεδα, δίνει την ευκαιρία στην INTERAMERICAN να υποστηρίξει το κεντρικό, ιδιαίτερα επίκαιρο μήνυμα της ανάληψης πρωτοβουλιών για την εξάλειψη των διακρίσεων, της περιθωριοποίησης και της εξαθλίωσης των ασθενέστερων κοινωνικά και οικονομικά πληθυσμών που εκτίθενται στους κινδύνους της φτώχειας, της ανεργίας και της μετανάστευσης.

Η αποστολή στη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν 64 εθνικές ομάδες –ανδρικές και γυναικείες- από 49 συνολικά χώρες, περιλαμβάνει και τέσσερα άτομα που δραστηριοποιούνται στην πώληση του περιοδικού δρόμου «σχεδία», στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής επανένταξης των αστέγων.

Την ελληνική αποστολή απαρτίζουν οι Γιώργος Αράπογλου, αρχηγός, Γιάννης Κώτσος, προπονητής και οι αθλητές Αλέξανδρος Αγγελής, Θεοτόκης Βονιτσανός, Νίκος Κακαβαλάντης, Σπύρος Γεωργόπουλος, Αλέξανδρος Καϊάφας, Ραφαήλ Μπάφας, Στέργιος Καρακώστας και Σεργκέι Κατόφσκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ