Transcombi Express: Στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού

Με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση στο θέμα των παιδιών, η Transcombi Express, αναλαμβάνει πλέον ολοκληρωτικά την αποθήκευση και διαχείριση προϊόντων του Οργανισμού που προέρχονται από δωρεές,  στις επαγγελματικές αποθήκες της, σε Αττική (Ασπρόπυργο κι Οινόφυτα) και Θεσσαλονίκη καθώς επίσης και τις μεταφορές που χρειάζονται, μέσω του δικτύου της, στον Ελλαδικό χώρο.

Η παροχή υπηρεσιών της Transcombi, συμβάλει σημαντικά στις μεγάλες ανάγκες του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», είτε αφορά στη μεταφορά ειδών από δωρεές πολιτών κι εταιριών, στα Κέντρα Στήριξής Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί αλλά και σε χώρους δράσεων (όπως παζάρια κλπ), ή στην ασφαλή αποθήκευση αυτών για μεταφορά και χρήση τους  σε μεταγενέστερο χρόνο.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κύριος Ιωάννης Καπετανάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Transcombi Express: «Το να συνεχίζουνε όλα τα παιδιά να διατηρούν το Χαμόγελό τους, είναι ευθύνη και χαρά όλων μας, μα κυρίως είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του κόσμου μας. Η συμπαράστασή της Transcombi Express στο θεάρεστο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, αποτελεί μία πράξη αγάπης που πρέπει όλοι να εντάξουμε στη ζωή και τη φιλοσοφία μας!»

Απ’ την πλευρά του, ο Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κύριος Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε ότι: «Η προσφορά των ανθρώπων και των υπηρεσιών της Transcombi είναι πολύτιμη για τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά. Ακολουθώντας την προτροπή του μικρού Ανδρέα «αν ενωθούμε θα τα καταφέρουμε» στηρίζουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη με όραμα το Χαμόγελο κάθε παιδιού! Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε το έργο μας και στηρίζετε τις προσπάθειές μας για όλα αυτά που δικαιούνται τα παιδιά»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ