Adecco: Στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Adecco Ελλάδας αποφάσισε να στηρίξει για μια ακόμη φορά έμπρακτα το έργο του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Φέτος, αντί των καθιερωμένων ετήσιων επιχειρηματικών δώρων στους πελάτες της, η Adecco Ελλάδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας από τους σημαντικότερους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στη χώρα που στοχεύει στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών, εξασφαλίζοντας με κάθε δυνατό τρόπο την απαραίτητη σωματική, ψυχική και πνευματική τους ισορροπία. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών, όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

«Η κοινωνική αποστολή της Adecco δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στο να συνδέει υποψηφίους με την αγορά εργασίας. Η Adecco επιδιώκει με κάθε τρόπο και κάθε ενέργειά της να συνεισφέρει στη βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών. Όποτε λοιπόν μας δίνεται η δυνατότητα  γινόμαστε κοινωνοί και αρωγοί προσπαθειών που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών που το έχουν πραγματική ανάγκη. Προσφέροντας το ποσό που θα διαθέταμε σε επιχειρηματικά δώρα στον οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»,  θελήσαμε να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στο σημαντικότατο έργο που προσφέρει ο οργανισμός αυτός. Άλλωστε, η κοινωνική υπευθυνότητα αποτελεί κεντρικό άξονα της στρατηγικής του Ομίλου παγκοσμίως, γεγονός που αποδεικνύεται και από την πρόσφατη θετική αξιολόγηση του Ομίλου από τον δείκτη FTSE4Good. Ο δείκτης FTSE4Good αναδεικνύει και αναγνωρίζει τις εταιρείες που ανταποκρίνονται σε διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα εταιρικής ευθύνης, εκπληρώνουν αυστηρά περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια και αξιοποιούν τα οφέλη της υπεύθυνης επιχειρηματικής πρακτικής», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Γενικός Διευθυντής της Adecco Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ