Συνέδριο για την Εταιρική Διακυβέρνηση

Η Επιτροπή Εταιρικής Διακυβέρνησης του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 14.30, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, διοργανώνει το 4ο συνέδριο με θέμα: “Η Εταιρική Διακυβέρνηση ως Μηχανισμός Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Οικονομικής Εγκληματικότητας στις Επιχειρήσεις”.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι βασικοί μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής της οικονομικής παραβατικότητας στις επιχειρήσεις, ο ρόλος της Επιτροπής Ελέγχου και των Εσωτερικών Ελεγκτών, ο ρόλος των θεσμών της Εταιρικής Διακυβέρνησης και η αντιμετώπιση της σύγκρουσης συμφερόντων.

Σημαντικοί ομιλητές θα παρουσιάσουν τις βέλτιστες πρακτικές αλλά και τους μηχανισμούς εκείνους που επιτρέπουν την πρόληψη και καταστολή των παραβάσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιριών COCA-COLA Τρία Έψιλον, AIG, EY, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και ΟΜΙΛΟΣ FOURLIS.

Χορηγός Επικοινωνίας: Η εφημερίδα Ναυτεμπορική και το περιοδικό Business Partners  – Χορηγός Διαδικτυακής Επικοινωνίας: Naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ