EBEN GR: Αναδείχθηκε το νέο ΔΣ

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής της Ελλάδας (ΕΒΕΝ GR) και οι εκλογές για το νέο ΔΣ  για την τριετία 2015 – 2018, όπως προβλέπει το Καταστατικό.

Το EBEN GR αποτελεί ενεργό μέλος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής που ενεργοποιείται ήδη σε 18 χώρες και όπου συμμετέχουν χιλιάδες μέλη (εταιρίες, κυβερνητικοί οργανισμοί, ΜΚΟ, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας στελέχη οργανισμών και φοιτητές).

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης επικυρώθηκαν ο Οικονομικός Απολογισμός και η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής ενώ εγκρίθηκε και ο προϋπολογισμός για το 2015.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Γκορτζής που ανέγνωσε τον Απολογισμό Δράσης για το έτος 2014 αναφέρθηκε:

•    Στην απονομή των βραβείων  του μοντέλου EBEN GR που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  την  Τρίτη 7 Οκτωβρίου  2014 το πρωί  στο Ίδρυμα Ευγενίδου με την βράβευση 20 εταιρειών  .
•    Στην δημιουργία  του καινοτόμου project TMSA – EBEN  που αφορά στην πιστοποίηση εταιρειών από τον χώρο της ναυτιλίας.
•    Στην συνέχιση του  διαγωνισμού με την υποστήριξη/χορηγία της AlphaBank ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με θέμα  θέμα ‘’Οι ηθικές αξίες για την κοινωνική ευημερία’’
•    Σε συμμετοχές του ΕΒΕΝ GR  σε διάφορα συνέδρια .

Αναγνώστηκε από τον Πρόεδρο ο Προγραμματισμός δράσης για το 2015.

Συνήλθαν  σε σύσκεψη, μετά τη λήξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα για την τριετία 2015 – 2018, όπως προβλέπει το Καταστατικό.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα, ομόφωνα, ως εξής:

1.  Aντώνης Γκορτζής – Πρόεδρος
2.  Νικόλαος Τσάκωνας – Αντιπρόεδρος
3.  Τζελίνα Καρελλά –  Γεν. Γραμματέας
4.  Απόλλωνας Καρακαλάς – Ταμίας
5 . Κώστας Σισμανίδης – Μέλος
6   Γιάννης Φίλος  –  Μέλος
7. Γεώργιος Σαρρής – Μέλος

Aναπληρωματικά Μέλη του ΔΣ είναι τα εξής:

1.    Κώστας Ιακωβίδης
2.    Γεώργιος Καλογεράκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ