SAP: Στήριξη στην Ashoka

Η SAP υποστηρίζει τον οργανισμό Ashoka Greece ως χορηγός του Creative Facilitation Workshop που οργανώνεται στην Αθήνα στις 27-28 Απριλίου. Συγκεκριμένα, ο Ashoka Fellow Charlie Murphy επιστρέφει στην Ελλάδα για το πρώτο του μεγάλο εργαστήριο στη χώρα μας, με τη μεθοδολογία των Partnership for Youth Empowerment που έχει επηρεάσει περισσοτέρους από 1.000.000 νέους σε όλο τον κόσμο.

Στόχος του εγχειρήματος είναι η επιτάχυνση της καινοτομίας στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία μέσω της διάδοσης επιτυχημένων λύσεων σε κοινωνικά προβλήματα, καθώς και μέσω της δημιουργίας ευνοϊκών συνθηκών για την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στις συγκεκριμένες χώρες. Το Creative Facilitation Workshop διοργανώνεται ως συνέχεια της Ashoka Changemakers Day που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2014 και αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας της Ashoka Greece “THIS WORKS – Ιδέες και Λύσεις για την Απασχόληση και την Ανάκαμψη στη Νοτιά Ευρώπη” και του ιδρύματος Robert Bosch, που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε η SAP.

Επόμενο βήμα της πρωτοβουλίας THIS WORKS είναι η διοργάνωση της εκδήλωσης «Καινοτομία για την Κοινωνία: Η Λύση στην Εξίσωση της Οικονομικής Ανάκαμψης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 29 Απρίλιου 2015. Σε αυτή, πέντε διεθνώς διακεκριμένοι Ευρωπαίοι κοινωνικοί επιχειρηματίες και ένας από την Αμερική θα παρουσιάσουν τα δικά τους καινοτόμα success stories στον τομέα της απασχόλησης. Στόχος του είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για την ελληνική κοινωνία, ώστε με την υποστήριξη τοπικών συμβούλων, στρατηγικών εταίρων και τοπικών οργανισμών και επιχειρηματιών, να ενθαρρυνθεί η διάδοση και υιοθέτηση αυτών των καινοτομιών στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ