Make-A-Wish: Συνεργασία με τον ΠΑΟΚ για την εκπλήρωση ευχής

«Θα ήθελα το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να οργανώσει ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής Ομάδας 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Είναι σημαντικό το έργο του νοσοκομείου  και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει να βοηθάει παιδιά με καρκίνο.» Χρυσοβαλάντης, 16 ετών

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ που ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία του Χρυσοβαλάντη, ανέλαβαν αυτή τη σοβαρή και δύσκολη αποστολή να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη ευχή. Η πραγματοποίηση της Ευχής απαιτούσε τη συμβολή πολλών διαφορετικών φορέων και εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ανέλαβε αφιλοκερδώς τη διοργάνωση του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου και στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανταποκρίθηκαν ένθερμα και οι άσσοι των θριαμβευτών του EURO 2004, καθώς επίσης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η Ευχή του Χρυσοβαλάντη, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ένα γήπεδο γεμάτο, σε ένα γήπεδο όπου εκείνη την ημέρα δίπλα στην Περηφάνεια, την Αντίσταση, το Όνειρο και την Κατάκτηση θα φωλιάσουν η Χαρά, η Δύναμη και η Ελπίδα! Για πρώτη φορά μια ποδοσφαιρική ομάδα και ένας φιλανθρωπικός οργανισμός οργανώνουν μία ενέργεια με αφετηρία την πρωτοβουλία ενός παιδιού για να ενισχύσουν έναν έτερο οργανισμό, όπως είναι αυτός του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ο 16χρονος Χρυσοβαλάντης, δίνει σε όλους μας ένα μάθημα ζωής. Οι Εθελοντές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που τον επισκέφτηκαν, αναζητώντας την βαθύτερή του επιθυμία συνάντησαν έναν αποφασισμένο έφηβο να τα καταφέρει και μέσα από την περιπέτειά του να βοηθήσει το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης μιλώντας στο paokfc.gr για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία τόνισε:
«Καμία ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία αν δεν αγκαλιάζει, πρώτα από όλους, εκείνους που το έχουν ανάγκη. Και είμαστε αληθινά συγκινημένοι και χαρούμενοι που ένας μικρός μας φίλος μας προσέγγισε για να εντείνουμε το κοινωνικό μας έργο. Εμείς είμαστε εκείνοι που πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Χρυσοβαλάντη για την τιμή που μάς έκανε να μας εμπιστευθεί την Ευχή του και το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, που έκανε δυνατή την υλοποίησή της.

Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η κοινωνική δράση δεν είναι μέσο προβολής, αλλά ουσιαστικής προσφοράς στο κοινό. Ωστόσο κρίνουμε ότι η άδολη αγάπη του Χρυσοβαλάντη για την ομάδα μας και η Ευχή του μέσω αυτής να βοηθήσει κι άλλους συνανθρώπους του, πρέπει να γίνει ένα παγκόσμιο παράδειγμα ευαισθητοποίησης και εθελοντισμού».

Από την πλευρά του ο πρώην Πρόεδρος και αρχηγός του ΠΑΟΚ, αλλά και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης αναφερόμενος στην πρωτοβουλία δήλωσε:
«Η Ευχή του Χρυσοβαλάντη μας έχει αγγίξει όλους πάρα πολύ βαθιά. Γνωρίζουμε το Έργο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και το θαυμάζουμε, αλλά πιστεύουμε ότι με τη συμβολή μας σε αυτή την πολύ «μεγάλη» από όλες τις απόψεις Ευχή, δίνεται στο έργο του Οργανισμού και ένας εκπαιδευτικός χαρακτήρας που στις μέρες μας είναι πολύ αναγκαίος. Τέλος, θα ήθελα να πω ότι το γεγονός ότι ο Χρυσοβαλάντης που το 2004 ήταν μόλις 5 ετών και έχει μοιραστεί μέσα από την ιστορία τον θρίαμβο της Εθνικής Ομάδας τότε, μάς κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Και δεν πρέπει να τον απογοητεύσουμε!»

Η Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Αναστασία Μανιά, δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι από τότε που λάβαμε την Ευχή του Χρυσοβαλάντη. Είναι απίστευτο πόση δύναμη έχουν τα παιδιά και πόσα μαθήματα παίρνουμε από αυτά. Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας να κάνουμε την Ευχή του όσο γίνεται πιο μαγική!
Θα ήθελα να προσκαλέσω όλο τον κόσμο της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και των άλλων περιοχών, να συμμετάσχουν στην Ευχή ώστε όχι μόνο να κάνουμε το όνειρο του Χρυσοβαλάντη πραγματικότητα, αλλά και να συλλέξουμε όσο περισσότερα χρήματα γίνεται για το ΑΧΕΠΑ.
Η ανταπόκριση όλων των φορέων στο κάλεσμα του Οργανισμού μας ήταν άμεση και θετικότατη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Θοδωρή Ζαγοράκη, όλους τους παίκτες του EURO 2004, τον ΠΑΟΚ, την ΕΠΟ και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ένθερμη υποστήριξή τους».

Ο ΠΑΟΚ και το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σας καλούν να συμπορευθούμε όλοι, για την εκπλήρωση του «θέλω» ενός παιδιού προς όφελος άλλων παιδιών που αγωνίζονται για τη ζωή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here