Dove: Στηρίζει το μουσικό «Όνειρο» της Μόδας

Το Όνειρο – Il Sogno – είναι ο τίτλος της φετινής δημιουργικής συνάντησης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ανάμεσα στην Όπερα και στη Μόδα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαΐου, στο Ωδείο Αθηνών, με συν-χορηγό το Dove που, για μια φορά ακόμη, αποδεικνύει στην πράξη την ευαισθησία του απέναντι στη σχέση των γυναικών με την αυτοπεποίθηση και την αληθινή ομορφιά τους.

«Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε τον εξαιρετικό αυτό θεσμό ο οποίος συμβολίζει τη μαγεία που προκύπτει όταν ενώνονται η ένταση της τέχνης και η γοητεία της μόδας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νάντια Παπαχρηστοπούλου, Marketing Manager του Dove.

Αυτός άλλωστε είναι ένας συνδυασμός που εκφράζει απόλυτα το Dove – και συγκεκριμένα το Dove Invisible Dry, το 1ο αποσμητικό που αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια1 σε 100 χρώματα και απευθύνεται σε γυναίκες που ζουν έντονα και θέλουν μια διακριτική υποστήριξη στη γοητεία τους για να νιώθουν όλη μέρα «μαγικά».

Το project «Όπερα και Μόδα» βασίζεται σε μια ιδέα της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, που επιχειρεί να συνδυάσει το Λυρικό Θέατρο και την Υψηλή Ραπτική με τρόπο ισότιμο και δημιουργικό, προκειμένου να υπογραμμίσει τον σύγχρονο χαρακτήρα και τις πολλές δυνατότητες σύγκλισης των δύο αυτών υπέροχων κόσμων.

Special guest star της βραδιάς η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Λουκία, που εμπνέεται από άριες και αποσπάσματα των Ντβόρζακ, Μπερλιόζ, Μασνέ, Ραχμάνινοφ, Λέχαρ, Όφενμπαχ, Πουτσίνι, Ντονιτσέτι κ.ά και υπογράφει με τη μοναδική, προσωπική της σφραγίδα τα κοστούμια της εκδήλωσης. Μαζί της πρωταγωνιστούν γνωστοί μονωδοί της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), χορευτές του μπαλέτου αλλά και σπουδαστές της Σχολής Χορού της ΕΛΣ, ενώ τη  σκηνοθεσία και την κίνηση υπογράφει ο πολυτάλαντος Κωνσταντίνος Ρήγος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ