Chiquita: Ευχές και διατροφικές συμβουλές στις Μητέρες

Η Chiquita γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ του imommy.gr, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/05, στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Περισσότεροι από 10.00 γονείς και παιδιά απόλαυσαν την αγαπημένη τους μπανάνα Chiquita, παράλληλα με τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που οργάνωσε το imommy.gr, το # 1 site για γονείς. Δεν έλειπε και το φιλανθρωπικό έργο, αφού στην εκδήλωση λειτούργησε bazaar βιβλίων και παιχνιδιών, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Η Chiquita φρόντισε επίσης να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τη σωστή διατροφή, με εξειδικευμένη ομάδα διαιτολόγων, οι οποίοι πραγματοποιούσαν έλεγχο βάρους και διενέργησαν μία μικρή έρευνα γύρω από τη διατροφική αξία των φρούτων και ειδικότερα της μπανάνας.

Σύμφωνα με την έρευνα, τo 80% των ερωτηθέντων δήλωσε πως τρώει πάνω από 2 μπανάνες την εβδομάδα ενώ το 50% πάνω από 4 μπανάνες την εβδομάδα. Η πλειοψηφία (76%) των ερωτηθέντων γνωρίζει τη θερμιδική αξία της σωστά, μόλις 120 θερμίδες ενώ όλοι συμφωνούν ότι η μπανάνα είναι ένα θρεπτικότατο φρούτο, εύκολη στη μεταφορά και γρήγορη στην κατανάλωση. Πέντε στους δέκα γνωρίζουν και για τις ευεργετικές ιδιότητες της μπανάνας όσον αφορά την αντιμετώπιση της κατάθλιψης, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη χρησιμότητά της σε άτομα που αντιμετωπίζουν καούρες- και οι υπόλοιποι το έμαθαν στην εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ