ΚΑΥΚΑΣ: Συμμετοχή σε Ημερίδα του ΤΕΙ Θεσ/νικης

Η ΚΑΥΚΑΣ στηρίζοντας ενεργά τον τομέα της εκπαίδευσης και της εξέλιξης των τεχνολογικών ιδρυμάτων, συμμετείχε στην ημερίδα που διοργανώθηκε από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με θέμα «Ολοκληρωμένες Λύσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης», την Τρίτη 19 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο Πληροφορικής και Αυτοματισμού.

Ο στόχος από πλευράς της ΚΑΥΚΑΣ, ήταν να συνδράμει στο ερευνητικό πρόγραμμα του τεχνολογικού ιδρύματος, προσφέροντας τεχνογνωσία και ενημέρωση μέσα από την πολυετή πορεία και εμπειρία της εταιρείας, στον τομέα των καινοτόμων τεχνολογιών σε θέματα ολοκληρωμένων λύσεων ενεργειακής αναβάθμισης και βιωσιμότητας.

Ο κος Βασίλειος Χατζίκος, Marketing & Product Management Director της ΚΑΥΚΑΣ, ανέλυσε την αγορά του σήμερα σε καινοτόμα προϊόντα αλλά και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, ως προς την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Εν συνεχεία, παρουσίασε τις προκλήσεις καθώς και τις ευκαιρίες που προβάλει η αγορά του αύριο από τη σκοπιά του επαγγελματία, σε θέματα τεχνολογικής εξέλιξης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο κος Παναγιώτης Καμπισιούλης,  Energy Solutions & Industry Manager της ΚΑΥΚΑΣ, ο οποίος ανέπτυξε το κομμάτι της ενεργειακής αναβάθμισης μέσα από τη χρήση νέων εφαρμογών και ποιοτικών πρακτικών, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, την κερδοφορία της επιχείρησης αλλά και την υγιή ανάπτυξη της οικονομίας και  της κοινωνίας. Επίσης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση, στην παροχή από πλευράς της ΚΑΥΚΑΣ, κορυφαίων προϊόντων και ποιοτικών εφαρμογών, για τη διαχείριση του συνόλου των πελατειακών  αναγκών, με αξιοπιστία, ποιότητα και ευελιξία.

Η ΚΑΥΚΑΣ, προσφέροντας διαφοροποιημένη αξία στους πελάτες της και επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της και στον εντοπισμό και αξιοποίηση ευκαιριών, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, δικαιολογεί την επιτυχημένη διαδρομή των 40 χρόνων στον τομέα της και προδιαγράφει το υποσχόμενο μέλλον της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ