Τελική παράταση για την Hellenic CSR iNSIGHTS

Μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου θα τρέχει η διαδικτυακή έρευνα Hellenic CSR iNSIGHTS, που επιχειρεί να καταγράψει το βαθμό διείσδυσης διαχρονικά της ΕΚΕ και των αρχών της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η πρώτη αυτή διαδικτυακή ετήσια έρευνα, αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο που δημιούργησε το Εργαστήριο Μάρκετινγκ (Athens Laboratory of Research in Marketing – ALARM) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), την Direction Business Network και το Ελληνικό Δίκτυο ΕΚΕ (CSR Hellas).

Απευθύνεται αποκλειστικά στα στελέχη ΕΚΕ της ελληνικής αγοράς. Μέσω συγκεκριμένων ερωτήσεων, που καλύπτουν όλο το φάσμα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, επιδιώκει να αποτυπώσει τις ακολουθούμενες πρακτικές και δράσεις ΕΚΕ, καθώς και τις ευρύτερες τάσεις στο χώρο. Μάλιστα, στην έρευνα καλούνται επίσης να συμμετάσχουν μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που εκπροσωπούνται σε συνεργαζόμενους με το Ελληνικό Δίκτυο ΕΚΕ φορείς, ώστε να γίνουν ευρύτερες ποιοτικές εκτιμήσεις των εφαρμοζόμενων πρακτικών ΕΚΕ.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν συγκεντρωτικά τον Σεπτέμβριο 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με την έρευνα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Λίνα Δέδε, dede@direction.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ